• Home
 • Trecute
23

Nick Vujicic în România – 11 aprilie 2011, în premieră la Bucureşti!

aaa

De Nick Vujicic am mai scris o singură dată aici, atunci când vă arătam un video „motivaţional de luni dimineaţă”. Pe vremea aceea nici nu mă gândeam că o să apuc să-l văd vreodată în carne şi oase, dar iacătă, oportunitatea a apărut!

Pe 11 aprilie 2011, luni, de la ora 18:00, Nick Vujicic este în România, în Bucureşti, în premieră la Universitatea Româno-Americană, adus de Top Speakers Agency.

Nick e un om extrem de deosebit: El s-a născut fără mâini sau picioare (din cauza unei boli cunoscute sub numele de „Tetra-amelia”) şi, dupa depresii şi încercări de sinucidere, a avut visul de a deveni un speaker motivaţional. Deşi undeva în jurul fragedei vârste de 10 ani a încercat să se sinucidă şi a eşuat, azi este unul dintre cei mai cunoscuţi şi căutaţi oameni datorită pozitivismului şi energiei sale.

Acum Nick are 28 de ani şi a învăţat cum să ducă o viaţă bună, cum să fie fericit şi cum de fapt în viaţă nu contează două picioare sau două mâini. Azi el se descurcă fără mâini şi fără picioare singur: poate să înoate, să joace golf, să scrie la calculator… şi în principiu să facă orice şi-ar dori să facă.

Nick aduce un mesaj inspiraţional oricărui tip de audienţă, dezvăluind secretele succesului în atingerea potenţialului maxim indiferent de circumstanţe şi demonstrând prin propria poveste de viaţă că orice este posibil!

Eu o să fiu acolo, în sală, şi o să-l urmăresc pe Nick. Ştiu că o să fie pe puţin inspiraţional. Şi sper să-mi reschimbe viaţa. 🙂

Cine vrea să vină să ia parte la discursul lui Nick se poate înscrie telefonic sunând la 0748 131 060 sau 0728 999 782 – sau dând un mail la corinareal@yahoo.com.

Tariful pentru studenţi este de 50 €, iar pentru foştii studenţi 70 €. La grupuri mari se fac reduceri. Lista de preţuri se poate găsi aici.

Eu cred că-i o oportunitate şi dacă aveţi vreme ar trebui să veniţi să-l ascultaţi pe Nick. Promit că merită!

La final vă las un video cu el. Ne vedem acolo!

Ariel
 

Click Here to Leave a Comment Below 23 comments
Alle - 29/03/2011

Am auzit de Nick acum 1 an si ceva si am fost f impresionata de el, am scris si pe blogul meu despre mesajul lui.
Parerea mea este ca merita din plin sa-l vedeti!!!

Reply
  Ariel - 29/03/2011

  Nu vrei să încercăm să te aducem şi pe tine aci, să-l asculţi live? 😀

  Reply
Tina - 29/03/2011

Eu știu că este foarte tare omul, dar și prețurile pentru el văd că sunt tari. Preț pentru studenți = 50 euro. Îmi pare foarte rău că nu o să îl pot vedea și probabil multor altora le va părea rău, dar, din păcate, cu 50 de euro un student trăiește aproape jumătate de lună, în România…

Îmi pare rău… rău rău.

Reply
  Ariel - 29/03/2011

  Da, well, în general aceste evenimente sunt „scumpe”. Şi eu m-am gândit de două ori dacă să merg la TEDxBucharest.

  N-ai decât să gândeşti că merită (şi, chiar dacă acum o vreme gândeam ca tine, acum cred că 50€ e decent pentru ce face omul acesta din tine când eşti cu el în sală) şi să vii.

  Dacă vă strângeţi grup mai reducerile devin şi ele mari.

  Reply
  Stefan Murgeanu - 29/03/2011

  problema nu se pune in termeni de „cat costa” ci in termeni de „ce valoare imi aduce” 😉

  cu 50 EUR o juma de luna? come on… 🙂

  Reply
   Tina - 29/03/2011

   „problema nu se pune in termeni de “cat costa” ci in termeni de “ce valoare imi aduce” ;)” – așa e, în momentul în care îi ai, nu ții cont de „cât”, ci de „ce” :). Nici eu nu aș ține cont de cost.

   În legătură cu jumătatea de lună, ce să îți zic, am o colegă din Transnistria (Râbnița, mai exact)care trăiește cu o bursă de 290 RON/ lună. Stă în cămin și nu plătește chirie deloc, e adevărat. Dar totuși… trăiește O LUNĂ cu puțin mai mult de 50 euro. E adevărat, nu toți studenții se află în situația ei. Dar sunt destui care trăiesc cu între 100 și 200 euro/ lună.

   Reply
    Stefan Murgeanu - 30/03/2011

    sincer, nu imi pot imagina cum e sa traiesti cu 290 ron lunar, dar admir ambitia 🙂

    Reply
     dragos iulian - 02/04/2011

     ….nu iti poti imagina cum se poate trai cu 290 de ron lunar….dar iti poti imagina ce reuseste sa transmita Nick noua celor sanatosi tun,noua celor ce ne plingem de mila ….??!va spun un lucru daca Nick nu ar fi avut oprelisti in privinta locomotiei…a manualitatii…cu siguranta ar fi fost un multimiliardar la ora actuala ….ideea este ca nu trebuie sa te defineasca in vreun fel situatia financiara ….sa nu depinzi de ea ….Nick ne demonstreaza ca atata timp cat Dumnezeu ne a creat sanatosi puternici plini de viata ar trebui sa nu ne facem nici o problema in privinta traiului de ziua ce vine,muncind ne putem procura necesarul existentei ….trebuie sa ai multumim lui Nick ca ne readuce aminte ceea suntem cat de sanatosi si plini de viata trebuie sa fim…cata forta avem pentru a ne ajuta aproapele …este de ajuns poate chiar si gandurile bune indreptate catre Nick ,ganduri ce cu siguranta ai vor aduce beneficii…inchei aici acest comentariu nu inainte de a mi cere scuze daca tonul a fost in vreun fel incisiv la adresa celor ce il vor citi ….toate cele bune sufletelului lui Nick ,mi as dori sa aiba parte in viata doar de zile senine ….:)

     Reply
    Ariel - 04/04/2011

    Nu sunt pierduţi banii care-ţi îmbogăţesc mintea. (proverb arab…)

    Reply
     alex2 - 04/04/2011

     dar cei care ti-o imbata?

     Reply
     Ariel - 04/04/2011

     Nevoi…

     Reply
     florea - 08/04/2011

     atunci cand ii ai.

     Reply
Marius - 30/03/2011

Merita.
Cu 50 de euro traiesc o saptamana in Bucuresti sau chiar mai putin dar aici depinde si de cati bani ai disponibili pt o luna.S-ar putea sa fiu acolo si asa stau in camin la romano-americana.

Reply
Ai avut ghinion? Sa-ti fie rusine! - Concediaza-ti seful! - 31/03/2011

[…] cum să vă spun, dar după ce am aflat povestea unor Zolty din Bogata, Răzvan Ciule sau chiar Nick Vujicic, mie (sănătos, tânăr, puternic, inteligent şi plin de energie fiind)  mi-ar crăpa obrazul de […]

Reply
alex2 - 03/04/2011

i don’t know why but i am pretty sure at one point in his life, this guy was an asshole

he isn’t today, but something tells he feeds more on the energy and compassion from the audience then from what he gives back, but still it is something that the very simpleminded and easily impressionable to look at and kid them selfs that their life doesn’t suck, ” at least i am not nick” or ” if he could do it could do it !”

that being said i support his coming like that of any who can our God Damn sheeps into perspective, at least for a day.

by bye

Reply
  bogdanicus - 11/04/2011

  Lord, please have mercy on alex2’s soul! I don’t know why, but i am pretty sure that at some point in his life, this guy will no longer be an asshole!

  Reply
   alex2 - 12/04/2011

   ai un suflet obez

   and besides, if you open up your mind to much your brain will fall out.

   At least Vucic has onle a fizical issue, your;s is far uglier

   Reply
Hurri - 05/04/2011

Mi-ar placea sa particip, dar din pacate nu ajung din cauza examenelor. Insa in mod sigur te intorci tu cu un review 🙂

Reply
  Ariel - 05/04/2011

  Fii sigur de asta! 😀

  Reply
Bogdan - 07/04/2011

Si-a bagat si aici RMGC coada… Pacat…

Reply
”Felul în care îți vezi viața este prima cheie” . – Nick Vujicic | Monica's Blog - 19/04/2011

[…] Am aflat că a fost și în România, pe 11 aprilie 2011. Mai multe detalii despre participarea lui găsiți aici. […]

Reply
”Felul în care îți vezi viața este prima cheie” . – Nick Vujicic | Monichis - 02/05/2012

[…] Am aflat că a fost și în România, pe 11 aprilie 2011. Mai multe detalii despre participarea lui găsiți aici. […]

Reply
mobile arketing - 17/08/2012

This post was definitely worth the time to read and take in. Most times I read a post I just skim over the contents, but not this one. Good job!

Reply

Leave a Reply: