Acasa » Evenimente » Trecute » Noaptea Cercetătorilor: Oameni normali cu slujbe extraordinare!

Noaptea Cercetătorilor: Oameni normali cu slujbe extraordinare!

Cât de multe ştii despre domeniul cercetării? Ai stat vreodată de vorbă cu un cercetător? Te pasionează ştiinţa? Eşti curios?

Dacă răspunsul tău este „da” la cel puţin una dintre întrebările de mai sus, te invităm pe 27 septembrie 2013 la Noaptea Cercetătorilor, cel mai mare proiect european destinat domeniului cercetării şi ştiinţei.

Unde ne vedem? În Bucureşti, Oradea, Piatra-Neamţ, Suceava, Galaţi, Sinaia şi Tulcea între orele 17:00 – 23:00.
Te vei întâlni cu cercetători şi specialişti din cele mai variate domenii (de la IT şi tehnologie până la industria auto) şi vei lua parte la activităţi ştiinţifice. Am pregătit pentru tine zone special amenajate, astfel încât să acoperim cele mai variate forme de curiozitate. În zona Agora poţi afla mai multe informaţii despre domeniul cercetării stând de vorba cu specialiştii. În zona Hand-On Area te poţi implica direct în activităţi ştiintifice, iar în zona Knowledge Area descoperi ultimele tehnologii şi inovaţii, chiar de la partenerii proiectului. Va fi prezent şi un stand al Uniunii Europene, unde vei afla mai multe despre activitatea de cercetare la nivel european, proiecte aflate în desfasurare şi rezultatele activităţilor ştiinţifice.

Proiectul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, aşa că te invităm să vii împreună cu familia şi prietenii şi să vă bucuraţi împreună de Noaptea Cercetătorilor. Am pregătit multe jocuri şi concursuri cu premii speciale, oferite de partenerii evenimentului.

Accesul este gratuit. Pentru mai multe informaţii vizitează site-ul dedicat evenimentului sau trimite mail la [email protected].

Cercetătorii sunt oameni obişnuiţi cu slujbe neobişnuite.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!