Acasa » Atitudine » Optimism » Nu există „nu pot”!

Nu există „nu pot”!

Niciodată să nu te plângi pentru că nu poți , nu există acest cuvânt.

Există doar nu vreau, mi-e teamă de eșec sau multe alte cuvinte care niciodată nu o sa te ajute să reușești.

Trebuie să-ți repeți mereu în gând “DA , EU POT”. Orice vrei, poți, trebuie doar să te lupți să dai toată puterea ta, să-ți dedici toată viața ta pentru acel lucru, să fii în stare să faci acel lucru chiar dacă nu o să câștigi mare lucru la început.

Niciodată să nu te intereseze ce zic alții , contează doar ce crezi tu despre tine. Toată lumea o să încerce să-ți pună piedici, să construiască bariere în fața ta și a visului tău, tu trebuie doar să fii în stare să treci peste ele.

Iar eu cred că ești. Uită-te la toți cei care au reușit acum și sunt pe culme (Aici mă refer la cei care și-au urmat visul: muzicieni, designeri, fotografi etc.)! Acești oameni au muncit zi și noapte pentru visul lor și n-au lăsat pe nimeni și nimic să stea în calea lor.

Multora le este teamă să-și urmeze visul din multe motive iar asta este o mare problemă.

Să luăm un exemplu: X a visat de mic copil să se facă cântăreț iar toată lumea râdea de el, în fiecare zi el primea câte un șut și nimeni nu îl susținea. Dar după ani de muncă și după ce a scris zeci, poate sute de caiete cu versurile sale, a reușit să creeze o melodie care a ajuns să fie difuzată la radio, iar apoi multe alte piese care au avut succes.

Deci, chestia este că orice vrei în viață, poți!

Da. Chiar poți. Cum? Cu multă, multă muncă și ambiție ajungi unde îți propui.

Un text de Marin Ilie

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!