Acasa » Atitudine » Schimbare » Nu-i nimic în neregulă în a te aşeza uneori în faţa oglinzii şi a vorbi cu tine…

Nu-i nimic în neregulă în a te aşeza uneori în faţa oglinzii şi a vorbi cu tine…

Au fost momente şi situaţii în viaţă în care am pierdut sau am câştigat. Poate pentru unii nu a contat, dar eu am devenit mai puternică. Nu conteaza câţi oameni am văzut, nu contează câţi oameni am cunoscut, nu contează cu câţi oameni am vorbit. Contează câţi oameni vor întelege ceea ce eu am avut şi am in continuare de spus. Viaţa asta m-a câştigat iar eu am câştigat-o pe ea. Viaţa asta trebuie trăita, aşa cum e ea, cu bune şi cu rele. Viaţa asta trebuie simţită.

Viaţa asta nu te priveşte în ochi, ei nu îi pasă de tine şi te scuipă în faţă.

Iar eu am învăţat că trebuie să mă şterg şi să merg mai departe. Viaţa asta nu te menajează, te opreşte şi îţi pune piedică. La fel, am învăţat că trebuie să mă ridic şi să merg mai departe. Mai încrezătoare, mai optimistă, mai puternică.

Înainte aş fi crezut că am ajuns la capătul puterilor, că am ajuns la un sfârşit, la un moment de saturaţie.

Mă prăbuşeam, mă cufundam în gânduri şi aşteptam… aşteptam sfârşitul. Nu ştiam cine sunt, nu ştiam ce vreau. Mă uitam în oglinda, dar nu eram în stare să îmi desenez chipul pe hârtie. Îmi priveam mâinile, dar nu ştiam ce să fac cu ele. Mă uitam la picioare şi nu ştiam încotro să mă îndrept. Îmi era teamă să vorbesc despre propria-mi viaţă. Voiam să se termine totul sau să o iau de la capăt, cu alte planuri, cu alte gânduri. Dar nu eram în stare să pun piciorul în prag.

Acum am făcut-o. Acum simt că pot să fac tot ce vreau, acum mă uit la poze şi mă amuz.

Nu m-am schimbat. Doar m-am descoperit. Acum merg pe stradă şi culeg zâmbete. Mă plimb şi fur priviri întristate şi le înapoiez pline de speranţă. Acum dau şi celor de lânga mine iubire. Şi încredere.

De ce? Pentru că acum am încredere în mine! Pentru că ştiu că dacă vreau cu adevărat ceva pot, pentru că am găsit cel putin un lucru care să mă motiveze şi relaxeze în acelaşi timp. Pentru că am descoperit persoane care merită şi pentru ca viaţa în sine merită.

Trezeşte-te mâine dimineaţă, aşează-te în faţa oglinzii şi spune-ţi cu voce tare că poţi!

Orice ar fi acel ceva, poţi! Găseşte-ţi acel ceva care te motivează, care te relaxează, care te face să te regăseşti şi să te simţi bine, care te defineşte ca om şi care te cultivă şi pune-ţi ordine în viaţă.

O singură dată trăim şi e păcat să nu o facem cu adevărat, să irosim totul doar pentru că suntem slabi! Nu aşa ne-am nascut, aşa ne-am învăţat. Dar ne putem educa.

Ai încredere în tine, în ei, în mai bine.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!