6

O poveste de succes peste noapte… După 6 ani de zile de muncă!

aaa

Tu ai putea da lovitura cu un produs pe care l-ai vinde cu doar 1 dolar? Şi din care ţie-ţi revine doar 50%, pentru că Apple vrea şi el partea sa? Deci 50 de cenţi? Şi din care îşi ia şi statul partea? Deci aproximativ 25 de cenţi…

Probabil ai răspunde: „Nu, nu aş încerca niciodată să mă îmbogăţesc vânzând produse ce-mi aduc 25 de cenţi bucata!

Iacătă, se poate!

Succesul peste noapte?! Da, sigur, există, dar doar după ZILE şi NOPŢI întregi de muncă şi perseverenţă…

Pentru o firmă mică din New York „succesul peste noapte” s-a întâmplat după 6 ani de muncă şi 35 de produse semi-eşuate.

E vorba de o firmă de jocuri numită Omgpop care urma să intre în faliment în luna mai a acestui an, dar care a dat lovitura în ultima clipă! Au lansat un produs – al 36-lea produs – de succes! Un joc pentru telefoanele iPhone şi orice Android downloadabil cu 99 de cenţi!

Ce s-a întâmplat? Produsul a prins, jocul a plăcut şi în prima zi a fost instalat de 30 de mii de ori! Făcând un calcul simplu ţi-ai da seama că nimeni nu se îmbogăţeşte cu 30 de mii ori 25 de cenţi. Dar în următoarele 10 zile a fost instalat de aproape un milion de ori! Acum fă calculul!

Şi astfel „Draw Something” a atras atenţia unei firme faimoase de jocuri online care s-a decis să cumpere cu totul firma noastră micuţă… Cu cât? Cu 180 de milioane de dolari. O sută optzeci de milioane de dolari.

Enorm? Da.

Succes? Da.

Peste noapte? Da… după 6 ani de semi-eşecuri.

Şi totul a pornit dintr-o pasiune mică pentru programare. Deci… da, se poate. Dar nu peste noapte. Ci investind timp cu pasiune!

Dacă vrei să aprofundezi subiectul, uite un articol de calitate aici.

Şi acum te întreb din nou: Tu ai putea da lovitura cu un produs pe care l-ai vinde cu doar 99 de cenţi?

Ariel
 

Click Here to Leave a Comment Below 6 comments
Laura - 10/09/2012

Oau! Dacă m-ar duce și pe mine mintea la ceva măreț

Reply
Daniel - 21/02/2013

Trebuie sa fii si un pic nebun sa faci asta. Daca ai succes in ceea ce faci, se numeste perseverenta, daca nu, se numeste nebunie… (definitia nebuniei: „sa faci acelaşi lucru, zi de zi, si sa astepti rezultate diferite”)

Cea mai grea parte este sa nu asculti de familie, rude si prieteni, cand iti zic ca esti nebun… Sa nu asculti de toti cei care-ti zic ca ceea ce vrei tu sa faci este imposibil. Daca nu crezi in tine, ai esuat din start. Nici nu trebuie sa incepi.

Reply
dragos - 21/02/2013

s-a vandut ca painea calda 😀

Reply
tutuianu - 06/10/2014

Frumos, dar cred ca mai este nevoie si de un dram de noroc!

Reply
Valerica - 06/10/2014

NU e vorba de noroc .E vorba de AMBITIE si PERSEVERENTA. ATAT

Reply
SLAVU IOAN - 06/10/2014

Da, este vorba de ambiţie, perseverenţă dar şi calitate a cea ce faci. Fără calitate la cea ce creezi nu ai cum să ajungi la succes.

Reply

Leave a Reply: