Acasa » Motivaţional » O poveste de succes peste noapte… După 6 ani de zile de muncă!

O poveste de succes peste noapte… După 6 ani de zile de muncă!

Tu ai putea da lovitura cu un produs pe care l-ai vinde cu doar 1 dolar? Şi din care ţie-ţi revine doar 50%, pentru că Apple vrea şi el partea sa? Deci 50 de cenţi? Şi din care îşi ia şi statul partea? Deci aproximativ 25 de cenţi…

Probabil ai răspunde: „Nu, nu aş încerca niciodată să mă îmbogăţesc vânzând produse ce-mi aduc 25 de cenţi bucata!

Iacătă, se poate!

Succesul peste noapte?! Da, sigur, există, dar doar după ZILE şi NOPŢI întregi de muncă şi perseverenţă…

Pentru o firmă mică din New York „succesul peste noapte” s-a întâmplat după 6 ani de muncă şi 35 de produse semi-eşuate.

E vorba de o firmă de jocuri numită Omgpop care urma să intre în faliment în luna mai a acestui an, dar care a dat lovitura în ultima clipă! Au lansat un produs – al 36-lea produs – de succes! Un joc pentru telefoanele iPhone şi orice Android downloadabil cu 99 de cenţi!

Ce s-a întâmplat? Produsul a prins, jocul a plăcut şi în prima zi a fost instalat de 30 de mii de ori! Făcând un calcul simplu ţi-ai da seama că nimeni nu se îmbogăţeşte cu 30 de mii ori 25 de cenţi. Dar în următoarele 10 zile a fost instalat de aproape un milion de ori! Acum fă calculul!

Şi astfel „Draw Something” a atras atenţia unei firme faimoase de jocuri online care s-a decis să cumpere cu totul firma noastră micuţă… Cu cât? Cu 180 de milioane de dolari. O sută optzeci de milioane de dolari.

Enorm? Da.

Succes? Da.

Peste noapte? Da… după 6 ani de semi-eşecuri.

Şi totul a pornit dintr-o pasiune mică pentru programare. Deci… da, se poate. Dar nu peste noapte. Ci investind timp cu pasiune!

Dacă vrei să aprofundezi subiectul, uite un articol de calitate aici.

Şi acum te întreb din nou: Tu ai putea da lovitura cu un produs pe care l-ai vinde cu doar 99 de cenţi?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

6 răspunsuri

  1. Trebuie sa fii si un pic nebun sa faci asta. Daca ai succes in ceea ce faci, se numeste perseverenta, daca nu, se numeste nebunie… (definitia nebuniei: „sa faci acelaşi lucru, zi de zi, si sa astepti rezultate diferite”)

    Cea mai grea parte este sa nu asculti de familie, rude si prieteni, cand iti zic ca esti nebun… Sa nu asculti de toti cei care-ti zic ca ceea ce vrei tu sa faci este imposibil. Daca nu crezi in tine, ai esuat din start. Nici nu trebuie sa incepi.

  2. Da, este vorba de ambiţie, perseverenţă dar şi calitate a cea ce faci. Fără calitate la cea ce creezi nu ai cum să ajungi la succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!