Acasa » Evenimente » Pentru tine, săptămâna viitoare workshopul Managing Happiness and Resilience

Pentru tine, săptămâna viitoare workshopul Managing Happiness and Resilience

Dacă întrebarea ”Cum pot să fiu mai fericit?” te atinge și trezește în tine alte întrebări, ai oportunitatea perfectă să primești cele mai pertinente răspunsuri la unul dintre cele mai importante evenimente de dezvoltare personală ale anului.

Este vorba despre Workshopul Managing Happiness and Resilience susținut de Eiji Han Shimizu pe 22 și 23 septembrie în București, la ConnectHub.

Eiji este trainer certificat în Psihologia pozitivă la University of Pennsylvania, producător multipremiat, scriitor. Focusul muncii sale este cea mai importantă emoție umană: fericirea.

Împreună cu călugari ZEN și cercetători, a dezvoltat o serie de ateliere de lucru pentru a crește abilități legate de fericire într-o formă interactivă și practică. Mai multe corporații, universități și ONG-uri folosesc metodele lui pentru a-și ajuta echipele (Google, NHK Enterprises, Venture Bank).

Îl puteți vedea vorbind live la TED aici.

Pe 22 septembrie, Eiji va acoperi aria de abilități intra-personale pentru reducerea stresului (mindfulness, rezistența emoțională, optimism), iar pe 23 septembrie veți exersa abilități inter-personale pentru reducerea stresului (compasiune, recunoștință, misiune personală). Acest workshop a fost livrat în țări din Asia și SUA, în corporații si universități la peste 1000 de participanți cu un grad de satisfacție ridicat.

Locurile la workshop sunt limitate așa că rezervă-ți un loc cât mai repede. Pentru înscrieri intră click aici.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!