Acasa » Motivaţional » Povestea unei femei care voia să se căsătorească cu un bărbat bogat

Povestea unei femei care voia să se căsătorească cu un bărbat bogat

O tânără drăguţă a postat următorul mesaj pe un forum popular:

Titlu: Ce ar trebui să fac ca un tip bogat să se căsătorească cu mine?

… voi fi sinceră în acest mesaj.

Împlinesc 25 de ani în acest an. Sunt foarte frumosă, am gusturi bune şi sunt stilată. Aş dori să mă căsătoresc cu un tip cu un salariu anual de 500 de mii de dolari sau mai mult.

S-ar putea să-mi spuneţi că-s lacomă, dar un salariu anual de 1 milion de dolari este considerat ca fiind un salariu de clasă de mijloc în New York.

Cerinţa mea de fapt nu este mare! Există cineva pe acest forum care are un venit de 500 de mii de dolari anual? Sunteţi cu toţii căsătoriţi?

Aş vrea să întreb: ce ar trebui să fac ca să se căsătorească cu mine o persoană bogată?

Printre bărbaţii cu care am ieşit, cel mai bogat avea un venit anual de 250 de mii de dolari.

Dacă cineva vrea să se mute în zona rezidenţială din vestul New York-ului, 250 de mii de dolari anual nu-s de ajuns!

Sunt aici ca să pun câteva întrebări:

1) Ce zone frecventează cei mai mulţi burlaci bogaţi? (Vă rog lăsaţi mai jos o listă cu numele şi adresele de baruri, restaurant, săli de sport etc.)

2) Ce grup de vârstă ar trebui să vizez?

3) De ce cele mai multe soţii de bărbaţi bogaţi arată mediocru? Am întâlnit câteva femei care nu arată prea bine şi nici nu sunt foarte interesante, dar sunt capabile să se căsătorească cu bărbaţi bogaţi.

4) Cum vă decideţi care poate fi soţia voastră şi care poate fi doar prietenă? (Obiectivul meu acum este de a mă căsători)

„Publicat de Dna. Drăguţă”

________

Un răspuns filosofic de la CEO-ul J. P. Morgan:

Ţi-am citit postarea cu mare interes. Cred că există multe fete ce au întrebări asemănătoare cu ale tale… Te rog dă-mi voie să analizez situaţia precum un investitor profesionist.

Venitul meu anual este peste 500 de mii de dolari, ceea ce îndeplineşte dorinţele tale, aşa că nu-mi pierd vremea fiind aici şi scriindu-ţi.

Din punct de vedere al unui om de afaceri, este o decizie foarte proastă să mă căsătoresc cu tine. Răspunsul este simplu, să-ţi explic:

Punând detaliile la o parte, ceea ce încerci tu să faci este un schimb de frumuseţe pentru bani: persoana A oferă frumuseţe şi persoana B plăteşte.

Cu toate acestea, există o problemă aici: frumuseţea ta va dispărea, dar banii mei nu. De fapt, venitul meu anual cel mai probabil va creşte de la an la an…

Prin urmare, din punct de vedere al economiei, eu sunt într-o constantă apreciere, iar tu într-o constantă depreciere. Şi nu-i vorba de o depreciere normală, ci una exponenţială. Adică în 10 ani valoarea ta va fi scăzut groaznic!

În termenii folosiţi pe Wall Street, fiecare tranzacţie are o poziţie, iar posibilitatea ca eu să mă căsătoresc cu tine are o „poziţie de tranzacţie”.

Dacă valoarea tranzacţiei scade, noi o vindem şi nu e o idee bună să ţinem marfa pentru mult timp pe loc – asta se întâmplă şi cu căsătoria pe care tu ţi-o doreşti. Ar putea fi puţin dur ceea ce-ţi scriu, dar o decizie înţeleaptă este să scapi rapid de marfa care se depreciază.

Oricine are un salariu de peste 500 de mii de dolari anual nu este prost; noi am ieşi cu tine, dar nu ne-am căsători cu tine. Te-aş sfătui să nu mai încerci să te căsătoreşti cu un bărbat bogat. Şi apropos, e mai uşor să devii chiar tu un om cu 500 de mii de dolari salariu anual decât să păcăleşti un om care are deja aşa un salariu.

Sper că acest răspuns ţi-este de ajutor,

semnat CEO al J.P. Morgan

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

23 de răspunsuri

 1. E super articolul. lipseste un NU in ultimul paragraf: noi am iesi cu tine, insa NU ne/am casatori cu tine.

 2. E GENIAL!!!!!!!!
  Superb… un raspuns rar de 10 vs. o intrebare des intalnita de nota 2!
  Si sfatul de incheiere…wow!Intr-adevar – pentru a face acei 500 mii ai nevoie de mai multe ingrediente, unele in proportii mai mari altele in proportii mai mici: adaptabilitate, istetime,noroc-sa zicem, situatii propice, oameni cunoscatori, experimentati, pe cand sa incerci sa inseli-pt ca pana la urma asta e-un troc neprofitabil- un om care a ajuns aici, a capatat experienta si-si imbunatateste zilnic capacitatile cognitive tocmai prin ceea ce face…my dear…slabe sanse!
  Are dreptate, isi intareste argumentul prin argument…Genial!

 3. Oricine are un salariu de peste 500 de mii de dolari anual nu este prost; noi am ieşi cu tine, dar ne-am căsători cu tine.

  cre ca e o greseala aici. oricum, tare.

 4. Da, dragut. Pacat insa ca publicati texte traduse fie de o persoana care habar n-are, fie cu un program de genul „google translator” si are parti lipsite de sens..

 5. Foarte bun articolul 🙂 si are o mare dreptate legat despre bani si despre femeie 😀 , mai bine sa faca si femeia bani decat sa caute barbati cu bani

 6. noi am ieşi cu tine, dar nu ne-am căsători cu tine. nu este nici o greseala cititi cu atentie cea ce cititi

 7. Multe dudui nu inteleg ca frumusetea dispare pe la 30 de ani pt majoritatea in timp ce multi barbati arata ca drac la 20-25 ani dar la 30-40 de ani sunt cum „trebuie” financiar social etc …

 8. Generalizarea nu a fost nicicand un lucru bun. Atat la barbati, cat si la femei exista ceea ce se numeste late bloomers sau oameni la care varsta ingheata la un anumit moment, cat si imbatraniti inainte de vreme. Am exemple din toate. Eu ma bucur de faptul ca lumea nu imi da niciodata varsta si in acelasi timp nu imi este frica sa o spun.

 9. Da, o stiam, e funny, ca si glumita, in realitate, de fapt, consider ca si barbatii si femeile alearga o viata dupa avere, ca sa ce?

  Ca barbat ca sa ai ce: masini scumpe, femei multe, faima, respect si adulatie din partea cercului de prieteni in care te invarti?
  Si daca vrei femei multe, de ce ar vrea o femeie cumsecade sa se marite cu un astfel de om?

  Ca femeie: sa ai masini, vacante scumpe, un barbat loial si corect, sa te invidieze prietenele, sa ai ce sa le oferi copiilor.
  Daca vrei un barbat pentru banii lui si daca el e atat de prost sa te ia doar pt ca ii vrei banii, cu siguranta te va insela.
  Cum poti sa fii fericita cand esti umilita si calcata in picioare?

  Oricum, haioasa povestioara 🙂

 10. E tare articolul. Il mai citisem, dar este de actualitate oricand. Femeia isi doreste stabilitate si siguranta ceea ce nu este neaparat un lucru rau. E rau doar cand intrece masura si vrea mai mult. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!