Acasa » Dezvoltare personală » Productivitate » Prin ce e diferit un program de facturare în Cloud față de cele clasice?

Prin ce e diferit un program de facturare în Cloud față de cele clasice?

Sa emiti o factura unui client, daca te ocupi de facturari, este foarte simplu, in aparenta. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa, e destul de complicat, ai nevoie de un soft pe care sa te poti baza.

Softul Oblio.eu a fost varianta cea mai convenabila ca pret, eficienta si siguranta pe care am gasit-o pe piata de profil in ultimii ani. Si asta ti-o spune cineva care are vreo 10 ani de experienta in lucrul cu facturi si cu rapoarte de vanzari. Dar, imi puteti spune, sunt foarte multe programe pentru facturare, de ce tocmai acest program, toate sunt la fel, nu? Nu, nu toate programele de facturare sunt la fel. Unele nu prea te ajuta deloc, mai mult te incurca, sunt foarte complicate si au meniuri si functii pe care iti trebuie ceva sa le intelegi, ca sa nu mai vorbim de obisnuinta cu ele. Programul Oblio.eu este diferit din mai multe puncte de vedere.

  • In primul rand, dupa mine, are o perioada foarte lunga de testare, 365 de zile, gratuita. E suficient cat sa te obisnuiesti cu el, sa descoperi ce poate face si ce nu poate face pentru tine.
  • In al doilea rand software-ul celor de la oblio.eu nu are nevoie de un spatiu de stocare pe HDD si SSD. Contul pentru el se configureaza in 30 de secunde, totul e in Cloud, facturile se emit aproape instant, intr-un singur minut, siguranta este sporita, asemanatoare cu cea din sistemul bancar, existand si encriptare foarte avansata.
  • In al treilea rand eu m-a castigat si vi-l recomand mai ales daca aveti multe facturi de emis intr-un timp scurt pentru ca echipa din spatele sau a avut grija sa faca si tutoriale video, prezentari, de vazut pe site-ul www.oblio.eu. Asta inseamna ca orice nelamurire ai, stii unde sa te uiti, unde sa cauti. Suportul tehnic e si el permanent, poti intreba si consultantii daca ai de facut niste operatiuni mai complicate.
  • In al patrulea rand acest program de facturare e diferit si prin posibilitatile de personalizare pentru facturi, exista zece moduri de personalizare in functie de model si culoare.
  • In al cincilea rand, eu l-am ales si il recomand si pentru ca are sugestii inteligente la tastare, costurile de tiparire sunt zero.

Din aplicatie se trimit si facturile si documentele procesate pe e-mail, direct. Nu in ultimul rand softul difera de alt program de facturare si prin importul sau exportul deosebit de rapid, din unul sau doua click-uri.program de facturare

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!