Acasa » Dezvoltare personală » Principiul 6-1

Principiul 6-1

Poate că aţi mai auzit povestea că Dumnezeu a creat Pământul în 6 zile iar în cea de-a 7 s-a odihnit.

Eu personal nu sunt un creştin împătimit dar acest simplu principiu m-a ajutat enorm în construirea unui time management eficient. Aşa cum îl formulez eu este „6 zile rezultate, 1 de odihnă”. De luni până sâmbătă folosesc în fiecare zi lista pentru că acestea sunt zilele mele de rezultate. În fiecare din aceste zile eu îmi doresc să obţin un nivel optim, nu mai mult dar nici nu mai puţin de rezultate.

Atâta timp cât în respectiva zi am reuşit să obţin acel nivel optim pot să îmi petrec restul timpului făcând orice. Am să explic acest nivel optim într-un articol viitor. Dumnica, indiferent de ce s-a întâmplat în timpul săptămânii este zi liberă.

Vă propun să folosiţi acest principiu pentru vieţile voastre. Eu îl folosesc de aproximativ 7-8 luni şi cu siguranţa este unul din cele mai importante discipline şi obiceiuri pe care le am în viaţa mea. S-a mai schimbat şi s-a mai adaptat dar a reuşit să treacă testul timpului fiind foarte eficient.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

  1. Pentru mine nu merge acest principiu… in schimb as aplica un sistem de genul 10h – 14h / 14h – 10h … o zi lucrez 10 ore si am 14 libere, o zi lucrez 14 ore si am 10 libere. Problema la mine este ca eu lucrez mereu. Mereu. Pentru ca o fac cu placere eu nu pot sa-mi dau seama cand ar trebui sa lucrez si cand sa fac ceva ce-mi place – pentru ca in fond… imi place ceea ce lucrez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!