Acasa » Motivaţional » Provocarea de vineri: Îndulceşte-i!

Provocarea de vineri: Îndulceşte-i!

Vineri de vineri noi venim cu idei de mici „provocări” care să te scoată din zona de confort şi să-ţi schimbe ziua puţin… într-un mod cât mai pozitiv, desigur.

Mereu am avut impresia că zilele de naştere alte colegilor mei (fie ele în şcoala generală, liceu sau pe vremea când eram angajat full-time) au făcut ca ziua mea să fi mai bună…

Asta nu se întâmpla neapărat datorită faptului că sărbătoritul obişnuia să ne îndulcească sau să ne aducă suc… ci, cumva, datorită bomboanelor şi al sucului, exista o „stare generală de bine”. Şi această stare, din nou, nu se datora pur şi simplu sărbătoritului, ci cumva se năştea tocmai datorită ieşirii din rutină.

Faptul că făceam ceva „diferit” ne făcea să ne simţim mai bine.

Bun, poate o bomboană nu-i mare lucru. Dar de la bomboana aceea pleacă o stare de bine. Şi de la o stare de bine pleacă nişte acţiuni de bine.

De aceea provocarea de astăzi este să iei o cutie cu bomboane şi s-o împarţi colegilor (sau, dacă nu ai colegi, împarte oamenilor cu care te întâlneşti azi).

Când te vor întreba dacă este ziua ta zi-le că pur şi simplu vrei să le îndulceşti ziua. Asta ar trebui să aducă un zâmbet de confuzie pe faţa lor. … Şi ţie ar trebui să-ţi aducă o stare de bine.

Nu ezita să ne povesteşti cum au reacţionat oamenii cărora le-ai dat bomboane şi cum te-ai simţit tu făcând asta în comentariile de mai jos!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

4 răspunsuri

  1. Partea amuzanta este ca astazi este ziua mea deci cu siguranta ii voi servi cu bomboane dar, voi face aceasta provocare vinerea urmatoare ca sa le vad reactia.
    Multumesc foarte mult pentru ceea ce faceti. ^^

  2. Done!Provocarea de azi m-a facut sa zambesc si a adus zambete si pe chipurile colegilor mei :).Desi multi au zis ‘Nu multumesc’, iar altii doar au multumit pentu bomboane a fost si o colega care a intrebat daca este ziua mea. Le-am spus intr-un final ca ‘am vrut doar sa le indulcesc ziua’ ei raspunzand ca ‘le-am indulcit-o de la primul zambet’, foarte draguta provocarea si foarte draguta reactia colegilor. Astept cu nerabdare urmatoare aprovocare!

  3. Tehnica aceasta este aproapre similara cu cea in care iti suni anumiti prieteni sau cunostinte pentru simplul motiv ca vrei sa le multumesti ca sunt acolo pentru tine cand ai nevoie sau pentru ca fac parte din viata ta. Practic sa le oferi un simplu multumesc fara sa se astepte, lucru care le va aduce un zambet pe fata si o stare de bine „molipsitoare”.

    In orice caz merita incercate amandoua. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!