Acasa » Motivaţional » Provocarea de vineri: scrie cuiva drag, apropiat

Provocarea de vineri: scrie cuiva drag, apropiat

Vineri de vineri noi venim cu idei de mici „provocări” care să te scoată din zona de confort şi să-ţi schimbe ziua puţin… într-un mod cât mai pozitiv, desigur.

Este mult mai uşor să comunicăm acum. Avem telefon, mail, skype/y!m. Cu cât avem acces mai mult la un lucru, cu atât îşi pierde din valoare. Cel mai la îndemână exemplu este educaţia/învăţarea. Acum nu mai este un lux, astfel că nu ne dăm interesul deloc în a învăţa continuu din cauză că avem la dispoziţie oricând informaţia. Aşa este şi cu comunicarea.

Prima scrisoare pe care am trimis-o, a fost unei tipe din Finlanda. M-am înscris  prin clasa 4a, la ora de engleză, într-un program numit PenPal. Aşa am ajuns să vorbesc cu tipe din Finlanda, Franţa şi SUA. Ţin minte şi acum că cea din State mi-a zis să vorbim pe mail, iar eu eram: „ok, acum trebuie să văd ce înseamnă mail..„.

Ultima scrisoare am trimis-o în 2004 sau 2005 unei tipe din Lugoj. Ne împrietenisem pe un forum şi schimbasem cred că vreo 5 scrisori. Era un sentiment fain când mama îmi spunea: „ţi-a scris Aylin!”.  Diferenţa între scrisoare şi e-mail este ca cea dintre o carte şi un e-book. Este un alt sentiment să răsfoieşti cartea, decât să dai scroll/zoom cu degetul. Acelaşi sentiment pe care îl ai când te străduieşti să scrii scrisoarea fără greşeli, cât mai frumos pentru a-l impresiona pe destinatar.

Astfel că provocarea de azi este următoarea: scrie cu drag unei persoane pe care ai surprinde-o, dar şi aprecia acest gest.

O să îndeplinesc şi eu provocarea asta. O să îi trimit o scrisoare tipei din Lugoj. Sper să nu se supere prietenul ei.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!