9

Provocarea de vineri: SMS către un vechi prieten

aaa

Vineri de vineri noi venim cu idei de mici „provocări” care să te scoată din zona de confort şi să-ţi schimbe ziua puţin… într-un mod cât mai pozitiv, desigur.

Azi, fiind prima provocare, ne-am gândit la ceva simplu:

1. Deschide agenda telefonului tău mobil şi treci prin toate acele nume. De la A la Z. Există, într-adevăr, şanse să nu ai pe nimeni la litera „Z”… 🙂

2. După ce ai văzut toată lista şi te-ai întrebat de vreo 20 de ori: „Cine o fi acest om?” şi ţi-ai reproşat că de acum înainte salvezi mai multe detalii lângă numele persoanei: „Ion a lui Mitică, cel de la ţară, care are o vacă”, alege un om pe care-l cunoşti, dar cu care n-ai vorbit de mult.

3. Nu contează cât de bine te ştii cu el. Interesant ar fi să nu te cunoşti foarte bine cu el. Să fie o simplă cunoştinţă sau un prieten mai vechi, cu care ai cam pierdut legătura.

4. Dă-i un SMS cu textul: „Să ai o zi minunată!” sau alte urări de genul. 🙂

5. Dacă răspunde într-un mod interesant, zi-ne în comentarii ce-a răspuns.

Dacă n-ai SMS-uri… poţi să-l suni. Aşa poate iese ceva mai interesant!

Weekend plăcut!

Ariel
 

Click Here to Leave a Comment Below 9 comments
mariana - 22/06/2012

imi place provocarea de vineri si sunt mindra ca o aplic de ceva vreme ,am fost apreciata sau considerata cam ciudata dar merg mai departe o urare de bine nu face rau nimanui si daca eu ma simt bine totul e perfect

Reply
irina - 22/06/2012

Wow. A fost extraordinar. 🙂 Multumesc. Persoana careia i-am dat sms m-a sunat instant inapoi si a urmat o conversatie din care am primit niste invitatii la niste evenimente. Conversatia made me happy. Wow. Genial! 😛

Reply
Catalin - 22/06/2012

Tocmai am trimis la 20 de persoane, atat m-a lasat telefonul.
Mai am vreo 3 persoane la care le trimit acum

Reply
    Catalin - 22/06/2012

    „Hai ca asta e tare. Multam, si tu sa ai o zi minunata” – asta e un raspuns 😀

    Vreo 2 mi-au scris pe facebook multumesc si sa au fost surprinsi, cativa mi-au raspuns simplu „multumesc,la fel”..sau variatii de genul, iar altii m-am sunat ca nu stiau de la cine au primit mesaj.

    Mai sunt inca vreo 10 care nu au raspuns…

    Reply
Vio - 22/06/2012

Haha , bine ma mie sa-mi dai sms 😀 ….si da ne vom vedea mai des , ultima data cand am ajuns prin Bucuresti nu m-am gandit sa te sun , insa voi ajunge mai des in urmatoarea perioada .

Reply
Cristi - 22/06/2012

M-a sunat inapoi in urmatorul minut si am vorbit un sfert de ora 🙂 Chiar a fost placut surprinsa persoana respectiva si am cazut de acord sa ne vedem cat mai curand.

Reply
Petruta - 22/06/2012

Am acceptat provocarea iar raspunsul primit a fost: Merci la fel si tie. Dar cum de ti-ai adus aminte de mine… 🙂

Reply
floarea tanasa - 22/06/2012

am sa incep vinerea viitoare ,acum nu sunt in tara si deci nu pot .Cred ca sunt placut surprinsi cei surprinsi ca sa zic asa.

Reply
Elisabeta - 25/06/2012

Interesanta provocare Motivonti!Insa as vrea sa sti ca in agenda mea de telefon nu am gasit nici o persoana cu care sa nu fi vorbit de multa vreme. Toate cele bune, un salut cordial.

Reply

Leave a Reply: