Acasa » Dezvoltare personală » Autoevaluare » Samsung Note 9: părerea utilizatorilor acestui telefon, la mai puțin de un an de la lansare

Samsung Note 9: părerea utilizatorilor acestui telefon, la mai puțin de un an de la lansare


Lansat în august 2018, Samsung Note 9, a câștigat anul trecut premiul de „Smartphone-ul anului”, acordat de Consumer Report, deși este mai mult decât un telefon, este un phablet (un smartphone tabletă). 

Mulțumită creionului S-Pen, Samsung Note 9 nu are concurență în clasa sa. Totodată, acest smartphone a fost considerat de site-ul CNet.com cel mai bun telefon pentru gaming. O mulțime de distincții, așadar, deși încă nu are un an de la lansare.

Cum au primit românii, însă, acest telefon,. ce părere au cei care au cumpărat Samsung Note 9? Merită să achiziționezi un astfel de smartphone? Ce avantaje are el în fața multitudinii de alternative de pe piață?

Cel mai simplu mod de a afla asta este de a vedea ce spun chiar cei care l-au cumpărat și folosit suficient încât să-și facă o părere și a o împărtăși și cu ceilalți. Ne referim aici la utilizatorii obișnuiți, cei care nu ar putea fi acuzați de subiectivism atunci când își susțin părerile. Pentru asta, vom consulta rubrica de review-uri de pe cel mai mare și important site de e-commerce din România, eMAG, unde peste 120 de cumpărători ai telefonului Samsung Note 9 au lăsat un review.

„De acest aparat nu te poți plânge deoarece face de 1000 de ori mai multe decât ai fi putut face cu aparatele la care bateria nu-ți făcea probleme o săptămână. Am reușit să încarc telefonul la interval de 24+ ore de la încărcarea precedentă în condițiile în care nu prea m-am despărțit de split screen cu youtube, whatsapp și autodesk sketchbook. Și că tot a venit vorba, da… Sunt un mare fan al creionului și este motivul principal pentru care nu regret suma cheltuită. De o săptămână încoace ecranul nu a văzut 100 de amprente, însă creionul parcă îl am de o viață. Apropo, un ecran superb. Am trecut de l iphone 7 plus la acesta și m-a lovit diferența dintre ecrane din plin. Este cel mai bun ecran pe care l-am văzut la un telefon vreodată și, în plus, nu îmi lipsește nimic de la ios și de la iphone per total. Siri a fost înlocuită de Bixby și, în rest, tot ce făcea acel telefon acesta face mai bine, plus multe altele. Nici nu se compară ceea ce primești cu acest model în comparație cu ce am primit pentru 7 plus când am dat aproape aceeași sumă de bani în 2016 și nu, nu vorbesc despre vreo tehnologie apărută ulterior. Un alt aspect care merită menționat este referitor la camere. Dacă ești pasionat de fotografie într-o oarecare măsură așa cum sunt eu atunci note 9 are multe surprize plăcute pentru tine. Este aproape imposibil să nu fi mulțumit de calitatea camerelor atât dpdv al competenței hardware cât și software. Nu am vorbit despre performanța telefonului în general deoarece mi se pare de prisos și mult prea intuitiv, în schimb am încercat să acopăr ceea ce pe mine m-a făcut să nu mă simt deloc inconfortabil cu alegerea făcută. Pentru cei interesați și în dubii… Nu vă faceți griji. Thumbs up all the way!”, scrie Bulmez Gabriel, care a achiziționat un Samsung Note 9 în luna septembrie a anului trecut.

Mister Peppy este mult mai concis, dar este la fel de mulțumit de telefonul său Samsung Note 9: „Puncte forte:

– cel mai bun display la ora actuala 

– cea mai buna camera la ora actuala 

– cele mai bune difuzoare stereo la ora actuala 

– design 

– s-pen 

– baterie de 4000, mai mare ca niciodata 

Nu am puncte contra!”

Moldovan Adriana și-a cumpărat telefonul Samsung Note 9 în luna ianuarie 2019 și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. „Dețin telefonul de aproape 2 luni. Pana acum, n-am nimic de reproșat, telefonul se comporta excelent si se ridica la asteptarile mele pentru un asemenea flagship. Bateria de 4000 mAh tine lejer 2 zile la utilizare medie, approximativ 1 zi la utilizare mare+jocuri. S-pen-ul functioneaza perfect ( chiar si pe o folie pe care am aplicat-o pe ecran) si aduce multe avantaje odata ce te-ai obișnuit cu el 🙂 Performanțele sunt la nivel foarte ridicat datorita procesorului si celor 6gb de ram, care sunt mai mult decat suficienti pentru o utilizare zilnica (chiar si in modul splitscreen intre doua aplicatii ce necesita multe resurse n-am sesizat blocari sau scaderea performanței). Camera este foarte buna, pozele sunt foarte clare, zoom impresionant. Filmarile la 960fps sau cele 4k sunt excepționale, per total o camera foarte reusita. Boxele stereo sunt superbe, au o claritate foarte buna si un bass suficient pentru un telefon. In concluzie, un telefon care isi merita fiecare bănuț si de care sunt foarte mulțumită. Recomand cu drag!”, a scris Adriana în review-ul său.

Așadar, Samsung Note 9 a trecut testul clienților obișnuiți, aceștia fiind mai mult decât mulțumiți de el. Tu ce părere ai?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!