Acasa » Dezvoltare personală » Sondaje » Scurt sondaj: Tu la ce oră te trezeşti?

Scurt sondaj: Tu la ce oră te trezeşti?

Mai ţii minte că atunci când erai mic-mic, prin generală, puteai chiar şi sâmbăta şi duminica să te trezeşti foarte devreme? Şi de fapt nici nu e vorba despre faptul că „puteai” – te trezeai pur şi simplu pentru că astfel ţi-era corpul obişnuit! Părinţii tăi te urau pentru asta! Ei, deşi în timpul săptămânii erau matinali ca tine, în weekend puteau să doarmă ca porcii – dar tu nu-i lăsai!

Ce s-a întâmplat acum? De ce nu ne mai trezim pur şi simplu dimineaţa în weekend? De ce putem să dormim şi o zi întreagă? Eu nu ştiu… dar sper să aflu într-o bună zi.

Hai să facem un mic sondaj: Tu la ce oră te trezeşti de obicei în timpul săptămânii?


Citeşte aici 5 sfaturi ca să începi să iubeşti trezitul de dimineată! »

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

6 răspunsuri

  1. Buna ziua..Este o dezbatere interesanta.Eu ma trezesc de exemplu la ora 6,0 ,cand as putea sa dorm de multe ori pana mai tarziu,,,.Oboseala psihica cu care ne confruntam zi de zi,,nesiguranta zilei de maine,alimentatia nesanatoasa ,si poluarea excesiva din mediul urban,contribuie cu mare succes la aceste schimbari,,Somnul numai este cel de altadata,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.