Acasa » Evenimente » Trecute » Seară de film: “I’m Fine, Thanks” (cu subtitrări!) – duminică, 9 februarie

Seară de film: “I’m Fine, Thanks” (cu subtitrări!) – duminică, 9 februarie

Duminică, 9 februarie, de la ora 17:00 te invităm alături de noi la JCC București (strada Popa Soare nr. 18) ca să vedem probabil cel mai fain documentar despre pasiunile care-ţi schimbă viaţa, automulţumire şi alegerile pe care, uneori, ajungem să le regretăm.

„I’m Fine, Thanks!” este un documentar filmat în urmă cu doi ani de către o echipă de cinci oameni care, deşi ştiu ce-i pasionează, nu prea reuşesc să-şi urmeze visele – asta până la filmarea acestui documentar care are ca poveste principală chiar viaţa şi pasiunea unuia din echipă.

Timp de o oră şi zece minute vom afla mai multe poveşti despre diverşi oameni care şi-au dat seama la un moment dat în viaţă că regretă nişte alegeri legate de slujbele lor. Vom trece de la entuziasm la lacrimi şi înapoi la entuziasm de la o poveste la alta.

Eu am văzut filmul de 5 ori și de fiecare dată îmi face pielea de găină.

Avem locuri limitate în sală. Donația este de 10 lei, iar de aceea vă rugăm să vă înscrieţi pe formularul de mai jos ca să vă putem rezerva locurile.

Filmul este în engleză, dar avem subtitrări în limba română! 🙂

Membrii plătitori din cadrul comunității lui Motivonti au acces gratuit și prioritate la rezervarea locurilor. Află mai multe despre comunitatea Motivonti aici.

Apa, ceaiurile, cafeaua şi ronţănelele sunt din partea casei. Hai la o seară faină de film! Și socializare! 🙂

Înscrie-te!

Trailerul documentarului

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

4 răspunsuri

  1. Buna seara, m-am inscris si eu acum cateva zile,insa nu am primit nicio confirmare…este valabil sau trebuie sa primesc confirmare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!