Acasa » Evenimente » Seară de film – I’m Fine Thanks – 23 ianuarie

Seară de film – I’m Fine Thanks – 23 ianuarie

Miercuri, 23 ianuarie, de la ora 19:00 te invităm alături de noi în mansarda prietenilor de la Fundaţia Friends For Friends ca să vedem un documentar despre pasiunile care-ţi schimbă viaţa, automulţumire şi alegerile pe care, uneori, ajungem să le regretăm.

„I’m Fine, Thanks!” este un documentar filmat în urmă cu o lună de către o echipă de cinci oameni care, deşi ştiu ce-i pasionează, nu prea reuşesc să-şi urmeze visele – asta până la filmarea acestui documentar care are ca poveste principală chiar viaţa şi pasiunea unuia din echipă.

Timp de o oră şi zece minute vom afla mai multe poveşti despre diverşi oameni care şi-au dat seama la un moment dat în viaţă că regretă nişte alegeri legate de slujbele lor. Vom trece de la entuziasm la lacrimi şi înapoi la entuziasm de la o poveste la alta.

Avem locuri limitate în sală iar documentarul n-a mai fost prezentat până acum în România. Taxa de participare este de 25 de RON, iar de aceea vă rugăm să vă înscrieţi AICI (UPDATE: Cele 70 de locuri au fost ocupate!) ca să vă putem rezerva locurile.

Apa, ceaiurile, sucurile şi ronţănelele sunt din partea casei. De fapt ceaiurile sunt din partea prietenilor de la Tea Forte.

Rezervă-ți un loc aici! (UPDATE: Cele 70 de locuri au fost ocupate!)

Trailerul documentarului

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

5 răspunsuri

  1. Heey Ariel and Motivonti :).
    Mulțumim pentru o seară frumoasă și pentru gândul de a împărtăși filmul și nouă – sharing is caring, right? :).
    Filmul s-a dovedit a fi emoționant și inspirațional! Mi-a insuflat viață și curaj, mi-a adus un zâmbet greu de stins și m-a umplut de energie pozitivă! Felicitări lor și felicitări vouă pentru locație și atmosfera plăcută. Hats off to those who follow their passion!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!