Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Servicii de mentenanță sau modificări majore prin casă

Servicii de mentenanță sau modificări majore prin casă

Cum e la voi în familie când merge vorba de o reparație mai serioasă de prin casă?!

La noi în familie, Paul ar prefera să sune și să platească pe cineva să facă lucrările necesare care trebuiesc reparate. La început mă supăram pe el, fiind învățată că la noi în R.Moldova bărbatul se pricepe la toate. Cum să platești pe cineva când poți face chiar și tu acel lucru. 🙂

Răspunsul lui era: De ce să pierd timpul cu studiatul, căutatul problemei, găsirea unei soluții. În timpul acesta aș putea face o mulțime de chestii care, probabil, îmi vor aduce mai mulți bani decât aș plăti acum persoana aceasta. De ce să mă complic când pur și simplu pot suna la un specialist și el în 10 minute îți află problema și îți mai dă și răspunsul. Na, mai spune ceva… 🙂

servicii

Are dreptate, nu ai cum să le știi pe toate.

Dacă ai vreo problemă prin casă, cel mai bine, mai simplu dar și mai sigur ar fi să chemi un specialist. Sunt multe firme specializate în orice oraș te-ai afla, cum este și 07Handyman care te învață cum să alegi meseriașul casei.

Dacă ai nevoie de un instalator, zugraf, electrician sau de un om priceput și la alte chestii de făcut sau reparat de prin casă, poți apela la 07Handyman. Fac o groază de lucruri și repară mai tot ce găsești prin casă. Se pot ocupa de reparațiile instalațiilor sanitare, termice, electrice. Poate ai nevoie de montarea aerului condiționat sau a unui electrocasnic sau de zugravit apartamentul, găsești un specialist bun la ei.

Partea frumoasă este că ei se adresează nu doar persoanelor fizice ci și persoanelor juridice sau asociațiilor de locatari. Așa că dacă ai nevoie de ceva modificări pe la tine prin birou, poți apela la ei.

Desigur, firma dispune doar de persoane cu experiență care ar putea veni la dmv pentru orice problemă apărută. Poate repara sau înlocui ceea ce este stricat, va evalua și în funcțe de bugetul dmv va face și eventualele schimbări necesare. Se vor ocupa de la A la Z de toate și pe lângă aceasta vă dă și garanția de 2 ani, factură și posibilitatea să platiți cu cardurile Visa sau Mastercard.

Personal, mi-aș dori să avem pe cine suna pentru asemenea lucruri. De ce să pierdem noi timpul și mai rău să stricăm lucrul la care nu ne pricepem. Când putem pur și simplu lăsa oamenii care se pricep la acestea să-și facă treaba. Nu ai cum să te pricepi la toate de prin casă și în plus nu dispui de uneltele necesare pentru reparații.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!