Acasa » Uncategorized » Servicii SEO profesionale in contextul Inteligentei Artificiale – ce spun specialistii?

Servicii SEO profesionale in contextul Inteligentei Artificiale – ce spun specialistii?

servicii SEO profesionale

Mare parte din actualizarile algoritmului Google sunt legate de continut – in 2021, 2 actualizari au vizat recenziile produselor, in 2022, 3 actualizari au vizat recenziile si 2 continutul util, iar in 2023, 3 au vizat recenziile si o actualizare continutul util – mai exact modul in care aspectele mentionate sunt afisate in rezultatele motorului de cautare.

Dat fiind faptul ca Inteligenta Artificiala influenteaza, in mare parte, continutul creat online, este recomandat sa stii daca beneficiezi de servicii SEO profesionale care dezvaluie utilizarea uneltelor AI. Google a mentionat deja cateva lucruri privind continutul generat in mod automat – lucruri care, daca nu sunt respectate, pot aduce cu sine penalizari la nivel de website.

AI – problema sau solutie?

Din punctul de vedere Google, AI nu este nici problema, nici solutie. Discutabil este continutul creat folosind AI, acesta deseori fiind de foarte slaba calitate – care nu ar merita nici ultima pagina a motorului de cautare.

Google doreste sa gestioneze acest continut prin mai multe metode, dupa cum urmeaza:

  • Marcarea continutului realizat cu AI – fie ca este vorba despre poze sau text, Google doreste ca proprietarii de websiteuri sa specifice daca un anumit tip de continut a fost realizat cu AI sau nu. Este vorba in principal despre un meta tag specific pozelor care apare atunci cand o unealta AI este folosita – nu ar trebui sa indepartezi tagul respectiv;
  • Continut uman – apoi, Google va promova din ce in ce mai mult continutul generat/creat de oameni. Cand beneficiezi de servicii SEO profesionale, este indicat ca articolele tale de blog sa fie scrise de oameni, acestia avand posibilitatea de a insusi textului vocea brandului tau, printre altele;
  • SGE (Search Generative Experience) – nu in ultimul rand, Google combate AI folosind tot un tip de AI, Google SGE, dar un tip care promoveaza raspunsurile cu adevarat utile. Pana la urma, acesta este scopul Google – generat automat sau nu, rezultatul cautarii trebuie sa fie util.
servicii SEO profesionale

Cum te asiguri ca pui la punct continut de calitate superioara?

Continutul este unul dintre pilonii in continua dezvoltare ai domeniului SEO si oricine ofera servicii SEO profesionale trebuie sa-si poata adapta strategiile de continut la dezvoltarile din domeniu. In cazul in care apelezi la un specialist SEO doar pentru partea tehnica si planuiesti sa te ocupi de continut personal, iata ce trebuie sa stii!

Se pune accentul pe autoritate – pe postari de blog in care sunt mentionati autorii, precum si acreditarile acestora. Google nu iti spune sa nu folosest AI – ba dimpotriva, continutul generat automat si apoi cizelat de om are potential bun de clasare in rezultatele cautarii.

In schimb, Google vrea sa nu creezi continut de calitate, needitat, brut. Continutul creat conform standardelor va fi intotdeauna promovat in rezultatele cautarii – trebuie doar sa te axezi pe utilizarea cuvintelor cheie potrivite si nu pe publicarea de cat mai mult continut sau anumite tactici SEO mai putin etice.

Departamentul SEO al agentiei The Markers este pregatit sa-ti ofere servicii SEO profesionale complete – SEO tehnic, strategii de continut bine puse la punct, precum si SEO off-page.

Nu apela la continut generat automat in masa si la trucuri – nu poti pacali algoritmul Google. In schimb, specialistii SEO il imblanzesc, facandu-l sa lucreze pentru tine!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!