Acasa » Evenimente » Simfonia iubirii: muzica clasică și autocunoaștere 

Simfonia iubirii: muzica clasică și autocunoaștere 

Simfonia iubirii: muzica clasică și autocunoaștere – un eveniment inedit, primul de acest gen, ce îmbină autocunoaşterea şi dezvoltarea personală cu muzica clasică, interpretată de o orchestră simfonică.
Prin intermediul muzicii simfonice, sunteți invitaţi la o călătorie interioară ghidată de ABC-ul muzicii raţionalităţii şi psihologiei pozitive, ale cărui sensuri vor fi explicate şi ancorate cu exemple din viaţa de zi cu zi de psihologul Daniel David.

Luni, 18 Mai și Miercuri, 20 Mai 2015, de la ora 20:00, la Casa Universitarilor, Auditorium Maximum, Cluj-Napoca, Simfonia iubirii îi aduce pe aceeaşi scenă pe psihologul Daniel David, unul dintre cei mai apreciaţi psihologi români şi Young Famous Orchestra, sub bagheta dirijorului Vlad Agachi, în două concerte extraordinare.

Programul muzical al evenimentului va include uvertura operei „Forţa destinului”de Giuseppe Verdi, preludiul operei „Tristan şi Isolda” de Richard Wagner, precum şi suita „Pasărea de foc” de Igor Stravinsky.

Muzica este limbajul universal care aduce oamenii împreună, indiferent de zonă, apartenență socială sau religie. Muzica este cea care mobiliează, relaxează și oferă încredere. Tot muzica este cea care ne poate induce o stare de spirit atât de puternică, încât ne schimbă percepția asupra felului în care vedem lumea.

Iar dacă lumea care ne înconjoară ar putea fi percepută în mod ideal ca un lanț continuu de trăiri pozitive, atunci cu siguranță acest concept va mișca și va schimba ceva în felul în care tu o simți. Participarea emoțională prin muzică este subiectul multor studii de psihologie care demonstrează că noi oamenii reacționăm la sunete într-un fel nebănuit. Simfonia Iubirii este un concept nou, în premieră în România, care îmbină acordurile muzicii simfonice cu experiența motivațională pictată de unul dintre cei mai importanți psihologi din România, Daniel David.

Experiența sa și inovația vor fi straturile care vor adăuga înțelegere și profunzime muzicii. Vor trasforma sala într-un spațiu în care eul devine conștient și în care emoțiile vor deveni una cu înțelegerea, pacea și empatia emoțională.

Daniel David este profesor de Ştiinţe cognitive clinice la Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, director fondator al Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie de la UBB, profesor universitar adjunct la Mount Sinai School of Medicine, New-York, SUA, şi director pentru cercetare al Albert Ellis Institute, New York, SUA.

Detalii despre eveniment găsiți pe http://youngfamous.ro/ precum și pe Facebook

Eveniment 18 mai https://www.facebook.com/events/1393551437638448/

Eveniment 20 mai https://www.facebook.com/events/838810112871118/

Simfonia Iubirii este spectacolul pe care orice om ancorat în cotidian îl aștepta. Iar dacă te întrebi de ce, răspunsul este simplu: muzica și emoțiile sunt tot ceea ce fiecare dintre noi ar trebui să fie!

Biletele sunt disponibile pe www.biletmaster.ro şi la Agenţia de Bilete a Teatrului Naţional din Cluj-Napoca, precum şi la locul evenimentului, cu o oră înainte de începerea concertului.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!