Acasa » Atitudine » Spune-mi ce iti place ca sa iti spun ce poti face

Spune-mi ce iti place ca sa iti spun ce poti face

Sunt convinsă că ați auzit celebra exclamație ”cunoaște-te pe tine însuți”, și mai știu că nu ar fi devenit celebră dacă nu ar fi însemnat ceva cu totul important.

Să fii tu însuți este o calitate pe care, sunt rari cei care o au. Doar am crescut cu o fabrică non-stop de modele pe care tănăra, și nu numai, generație le-a imitat din plin. Vedem la cutia de imbecilizare în masă cum domnișoarele se revoltă că Lady Gaga nu le-a oferit un autograf, căci pentru ele diva excentrică este un adevărat model de viață, care le-a îndemnat să fie niște femei puternice, cu valori morale….cu ce?! Dar ce sunt alea? Se aplică pe față, sunt scumpe, sunt de firmă?

Acum șapte ani în orașul care nu însemna nimic nici pentru cei care luau note mari la capacitate sau bac, niște adolescenți pentru care teatrul era mai mult decât o pasiune puneau pe picioare cel mai mare festival de teatru tânăr din România. Unde, în Alexandria din Egipt? Habar nu avea adolescentimea românească de faptul că alți elevi în clasa a opta scriau proiecte de finanțare și căutau sponsori la cele mai mari brand-uri din România, că în fiecare vară zilele la mare pe banii părinților erau dați pe materialele necesare festivalului.

Cine și-ar fi imaginat, vorba lor, că un premiant OSCAR își va pierde timpul la un festival de teatru într-un oraș care nici măcar nu are…teatru?! Cine ar fi crezut că pustietatea orașului va fi înlocuită cu sute de tineri veniți din toate colțurile țării pentru a juca, tot vorba lor, teatru pe întuneric?

Am luat primul exemplu ce mi-a trecut prin minte, de tineri pentru care pasiunea este, a fost și va fi primul ingredient într-o rețetă de succes, care pleacă de la capacitatea de a te cunoaște pe tine însuți, la potențialul care se ascunde doar în tine și pe care doar tu îl știi – Deși un cuvânt asociat de cele mai multe ori cu imposibil, pentru că televizorul nu avea în program astfel de breaking news, pe care îl vedeam doar în scenariile făcute pe bandă de la Hollywood.

Nimeni nu mi-a spus că se poate, nici măcar cei apropiați. Nimeni nu m-a încurajat când pasiunea mea era singurul țel care încă mai dădea vieții mele un alt sens decât cel obișnuit, de care doar eu știam să mă bucur. A trebuit să descopăr alte pasiuni cu același fond,dorința, dar cu forme diferite, care să îmi spună că da, se poate.

Atunci când devii conștient de imensa capacitate pe care o ai când te hotărăști să devii tu însuți și nu ce vor alții ca tu să fii, vei putea pune pe picioare lucruri mărețe. Și asta pentru că fiecare este înzestrat cu pasiuni și dorințe pe care mulți vor apărea și vor pune capacul.

Nimeni nu a promis că va fi ușor la început, dar toți ne-au garantat că…merită!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. Daca vrei ceva trebuie sa lupti cu toata foarta de care dispui pentru a-l obtine. Lucrurile usor de obtinut sunt la indemana tutror, dar cele dificile se ating cu greu. Se ating cu greu, dar pot fi atinse, pot fi realizate. Trebuie doar sa lupti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!