Acasa » Evenimente » TEDxBucharest – 16 noiembrie 2012 – încă 4 zile de 20% reducere!

TEDxBucharest – 16 noiembrie 2012 – încă 4 zile de 20% reducere!

TEDxBucharest - 16 noiembrie 2012 - încă 4 zile de 20% reducere!

TEDxBucharest are loc pe 16 noiembrie 2012 şi biletele deja s-au pus în vânzare la un preţ redus. Înscrie-te până pe 15 septembrie şi ai 20% reducere! Înscrierile se pot face aici.

Anul acesta TEDxBucharest are tema „Driven by meaning” şi ne invită să explorăm motivaţia din spatele acţiunilor noastre. Ni s-a pregătit un panel de 20 de speakeri din domenii precum medicină, antreprenoriat, energie, artă, tehnologie și design care ne vor expune ideile lor revoluţionare şi felul în care acestea îi inspiră şi motivează la locul de muncă şi în viaţa de zi cu zi.

Eu am fost acum doi ani la primul meu TEDx şi a fost o experienţă pe cinste. Am scris un articol întreg aici.

TED este o organizație non profit devotată ideilor care merită împărtășite. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numără și Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!