Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Trei lecții video gratuite despre cum să-ți lansezi afacerea la care visezi, chiar și fără bani sau experiență…

Trei lecții video gratuite despre cum să-ți lansezi afacerea la care visezi, chiar și fără bani sau experiență…

Vei găsi aici cele 3 lecții video (aprox. 30 de minute per video). Dar citește totuși rândurile de mai jos, te rog. Durează un minut și jumătate… dacă ești un cititor lent. 🙂


Ai citit titlul și ai început să râzi? Crezi că-i o făcătură? Cine în lumea asta ar vrea să-ți dea trei lecții video gratuite despre cum să-ți lansezi afacerea la care visezi, fără bani sau experiență?! Chiar așa – de ce ar oferi cineva asemenea informații?

De fapt – oricum – e imposibil să lansezi o afacere fără bani și fără experiență. E absolut imposibil, corect? Haha. Nu-i tocmai așa. Am un citat tatuat care zice așa: Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gândit. (Buddha)

Știu mulți oameni care cred că domeniul dezvoltării personale este SF, este o făcătură, este totul un fals, totul ipocrizie.

Dar este ciudat cum cunosc extrem de mulți oameni care susțin că viața lor s-a schimbat atunci când:

1. au citit o carte de dezvoltare personală foarte bună.

2. au început să admire un om și au învățat de la el, furând meserie, citind părerile lui (poate pe blogul lui personal?)

3. au participat la un seminar gratuit sau un curs plătit

Nu-i ciudat că există oameni care cred în Dumnezeu, cu toate că există atât de puține dovezi despre existența lui?

Nu-i ciudat că există oameni care NU CRED în domeniul dezvoltării personale, cu toate că există atât de multe dovezi că se poate?

Nu cred că în viață există adevăruri absolute. Totul este un „dacă”. E adevărat că cerul este albastru … dacă considerăm că cu toții vedem albastrul la fel – ceea ce este fals. E adevărat că a fuma nu este sănătos … dar să nu uităm că există lucruri mult mai nesănătoase sau periculoase pe care le considerăm acceptabile – deci cum definim „sănătatea” de fapt?

Se pot învăța lucruri noi citind cărți sau bloguri de dezvoltare personală? Hehe… eu n-aș scrie aceste rânduri dacă acum 4 ani nu-mi dădea mama o carte care să mă facă să vreau să mă schimb. Era o carte de dezvoltare personală. Prima carte din viața mea pe care am devorat-o. Până atunci nici nu-mi plăcea să citesc…

Ce-am învățat în anii ce au trecut este că suntem ceea ce gândim. Desigur, asta-i esența. Pe lung suntem ceea ce gândim, ceea ce ne face să vorbim cu oamenii cu care ne-am înconjurat.

Adică dacă te-ai înconjurat cu oameni cărora le place să fumeze, sunt șanse mari să te apuci de fumat. Dacă te-ai înconjurat cu oameni care vorbesc despre cât de prost o duc, sunt șanse mari să începi și tu să te plângi că o duci cam prost. Dacă în jurul tău ai adunat oameni care vor să se schimbe – sau poate chair te-ai dus la niște seminarii gratuite de dezvoltare personală – sunt șanse mari ca acum să te gândești la schimbare, la dezvoltarea ta, și să vorbești despre asta toată ziua.

Am prieteni foarte buni cu care nu vorbesc despre zona de dezvoltare personală. Ei o consideră „o făcătură”. Este în regulă – le accept părerea și vorbesc cu ei despre celelalte lucruri ce le avem în comun și ne interesează.

Ei bine … dacă cumva te interesează domeniul antreprenoriatului să știi că există o serie de trei lecții video pe care merită să le asculți. Găsești lecțiile aici..

Poate că o să-ți placă. Poate că o să te inspire. Poate că te va pune pe gânduri… Sau poate o să ți se pară o tâmpenie. Oricum ar fi – crede-mă – n-ai ce pierde. Eu îi cunosc pe cei doi oameni din video. Sunte deștepți și fac mulți bani din afacerile lor, pornite din pasiuni. Eu am o afacere pornită din pasiune încă dinainte să-i cunosc – dar adevărul este că de la ei am doar de învățat momentan.

Suntem ceea ce gândim și ceea ce vorbim. Cel puțin asta-i părerea mea. Iar dacă te interesează zona de antreprenoriat poate ar trebui să te gândești mai mult la asta, să vorbești mai multe despre asta și să te înconjori cu oameni interesați și ei de antreprenoriat. 🙂

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

4 răspunsuri

  1. De obicei cand vad un site care imi cere ceva inainte sa imi ofere informatia (cum ar fii data de nastere, numele si emailul, un like) il inchid imediat, la fel cum am facut si acum.
    Insa am incredere in Ariel si redeschid linkul si le dau numele si emailul, desi asta este cel mai urat lucru posibil de facut la un site. Mult mai bine era daca ofereau mai intai informatia, abea apoi cereau ceva la schimb cum ar fii numele si emailul.
    Asta asa ca feedback, pe viitor sa stiti ca modelul asta e urat.

  2. este destul de greu in ziua de astazi sati lansezi o afacere, mai ales fara experienta, cu bani mai e cum mai e, dar fara experienta cam greu, este nevoie de mult noroc, feliticati pentru post

  3. Salut. Te rog sa imi scoti linkul catre alinstoica.ro care figureaza intr-un comentariu dat la acest post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!