Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Tu câte suflete frumoase vei întâlnit astăzi?

Tu câte suflete frumoase vei întâlnit astăzi?

Îmi place să descopăr piesa de teatru care se joacă în spatele cortinei, la fel de mult cât mă fascinează omul în formă pură, cu sufletul în palme şi fără titulaturi. De-a lungul ultimilor ani, m-am izbit de feluriţi oameni. Buni, încrâncenaţi, pozitivi sau doar obosiţi. Câtorva le-am ajuns la suflet, am văzut nelinişti, întrebări şi poate uneori revoltă. Am învăţat să mă bucur de ei, aşa cum sunt.

Cred în minunea de a fi om şi ştiu că…

Fiecare dintre noi a avut parte de o călătorie cu creste istovitoare şi pante abrupte: victorii, bariere, vise împlinite sau dezamăgiri. Tu ce lupte ai dus?

Nu există oameni urâţi, ci doar suflete cărora nu li s-a dat suficient timp pentru a se deschide cu-adevărat. Tu ce cicatrici neştiute porţi în adâncul tau?

Există ceva unic, minunat şi poate (încă) nedescoperit înlăuntrul fiecăruia. Stai şi bucură-te de timpul petrecut cu tine însuţi. Cu siguranţă ai “ceva-ul” de care nici măcar nu ştiai.

Sunt puţini cei care, odată ce le-ai zâmbit, nu ţi-au răspuns la fel. Poate a fost un zâmbet mai reţinut, însă cu certitudine s-a mai topit un gheţar dintre cei care atârnă de suflet.

Oamenii sunt oglinda gândurilor noastre. Gândeşte frumos şi cel de lângă tine va fi frumos. Fiecare trebuie să îşi care propria cruce, dacă nu-i poţi micşora greutatea, măcar luminează-I calea. Pentru că, nu-i aşa, “Heaven is a place on Earth”…

Tu câte suflete frumoase vei întâlnit astăzi?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

4 răspunsuri

 1. eu nu prea mai vad suflete azi pe strazi , vad doar corpuri . caci, cine si cati mai au suflet intr-o asa lume? ii vad pe toti doar cu masti in mana si asta e poate cicatricea ce.o port in suflet . o cicatrice ce-mi condamna ochiul sa-i vad pe toti la fel ,in alb si negru . dezamagirile , viata plina de lipsuri spirituale si oamenii cu mastile in mana ma determina azi sa va intreb nu cate suflete frumoase ai intalnit azi , ci daca vei avea ocazia vreodata in viata sa intalnesti cu adevarat un suflet ? ….

  1. Este interesant ce ai spus tu si cat se poate de real, dar nu trebuie sa fie pentru totdeauna. „Fii tu schimbarea pe care vrei sa o faci in lume.”
   Nu o sa fie mereu asa si sigur nu a fost.
   „Oamenii vad doar ceea ce sunt pregatiti sa vada.”Ii vezi pe oamenii asa pentru ca asta astepti sa vezi, dar daca iti vei propune ca azi vrei sa fii vesela, deschisa , fara nicio masca vei intalni si astfel de oamenii. Sau daca tu esti astfel , asteapta-te sa vezi si alti oamenii ca tine si ii vei gasi. Zambeste-le tu acelor oamenii care sunt tristi, fii tu naturala si sincera fara nicio masca, arata din tot sufleetul ca esti fericita asa si vei vedea ca usor, usor oamenii din jur vor deveni ca tine.
   Si inca odata spun: „Fii tu schimbarea care vrei sa o vezi in lume.” – este citatul pe care viata mea se bazeaza.

 2. Fiecare dintre noi percepe lucrurile în propriul fel. Şi dacă totul e relativ, de ce n-ar fi într-o formă pozitivă? Oamenii frumoşi există pretutindeni, trebuie doar să le permitem să ne pătrundă în viaţă 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!