12

Tu ce faci în weekend?

aaa

Tu ce faci în weekend? Vorbesc serios… te-ai gândit vreodată la toate weekend-urile tale? Ai observat ce au în comun? Ce faci diferit în weekend faţă de tot restul săptămânii?

Dumnezeu, acela-n care eu nu cred, a zis prin Biblie că ziua de sâmbătă-i de odihnă. Cu toţii ştim asta. Şi fie că-mi place sau nu să recunosc: oricât de tare îmi displace religia în general, descopăr lucruri de dezvoltare personală în ea adesea.

Nu, nu cred că sâmbăta-i de somn, dar cred că fiecare trebuie să vrea ceva concret de la weekendul său ca să iasă din rutina săptămânii încheiate.

Weekendul meu (spre exemplu) e încărcat şi nu mă odihnesc prea mult în el. Şi asta-i greşit din punctul Lui de vedere. Dar, în schimb, am un alt plan clar pentru toate weekendurile mele: îmi fac de cap şi sunt fericit.

Pentru mine weekendul e acel moment din săptămână când fac doar ce-mi place, spun „nu” la tot ce nu-mi place şi mă simt bine. Dar asta am ales eu să fac. Ştiu oameni care se închid în casă şi dorm. Sau oameni care, pasionaţi de munca lor, lucrează. Sau, dimpotrivă, oameni care lucrează chiar şi în weekend pentru că vor un ban în plus.

Întrebarea este: tu ce alegi să faci în weekend?

Ariel
 

Click Here to Leave a Comment Below 12 comments
Stefan Murgeanu - 11/02/2011

io la noapte o sa ma bestializez la #retroparty, asa ca maine probabil ca o sa zac toata ziua 😀

iar duminica fac o iesire pana in Cheia (Ciucas) sa recuperez copilul si sa identific ceva loc fain de dus colegii la un drinkbuilding salbatec 😀

un weekend greu, cum ar veni 🙂

Reply
  Ariel - 11/02/2011

  Şi deci nu mi-ai zis ce faci de obicei în weekend. 🙂 Care-i scopul weekendului pentru tine? Dar, presupun, tu fiind cu şeful concediat, nu prea faci diferenţa dintre weekend şi ne-weekend. Poate doar în materie de copilaşi care nu merg la şcoală.

  Reply
   Stefan Murgeanu - 11/02/2011

   weekendul e pentru familie si rareori pentru alte activitati (business, conferinte, intalniri etc), cam in proprtie de 80/20 🙂

   Reply
    Ariel - 11/02/2011

    Despre asta vorbeam! 😀 Îmi place aşa. Weekend » familie. Scop frumos, clar. 🙂

    Reply
Adochitei Bianca - 11/02/2011

In weekend ma duc la sala. E un mod de a ma relaxa si a ma mentine in forma in acelasi timp.

Reply
  Sorin - 12/02/2011

  Bianca, sper ca nu TE DUCI LA SALA de mese , si infuleci 3 cefe de porc CA SA TE MENTII IN FORMA 90 120 90 😀
  Inteleg ca e criza si tot mai multa lume e stresata de ziua de maine, ca nu au ce manca dar nu poti SA TE RELAXESI mancand pentru toata saptamana.

  Reply
   Adochitei Bianca - 12/02/2011

   Nu. Practic arte martiale.

   Reply
florin - 11/02/2011

joc poker pt ca ma pasioneaza foarte tare si ma relaxeaza. Mai variez, dar cam asta fac vineri, sambata si duminica.

Reply
raluca - 11/02/2011

eu ma relaxex
in ultima perioada nu am prea avut week end uri libere din cauza serviciului
asa ca vreau doar … some ME time!

Reply
  Ariel - 11/02/2011

  If you really-really want it, go and get it! 😀 De la sine nu o să vină niciodată. Dacă ar fi după servici, după şef, el te-ar ţine acolo şi de revelion… 🙂

  Reply
Catalina - 11/02/2011

in weekend imi place sa ma uit la comedii, sa joc remii, si chiar plimbari in natura, ma relaxeaza dar recunosc ca acum cu sesiunea… mai mult invat!

Reply

Leave a Reply: