Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Tu ce faci în weekend?

Tu ce faci în weekend?

Tu ce faci în weekend? Vorbesc serios… te-ai gândit vreodată la toate weekend-urile tale? Ai observat ce au în comun? Ce faci diferit în weekend faţă de tot restul săptămânii?

Dumnezeu, acela-n care eu nu cred, a zis prin Biblie că ziua de sâmbătă-i de odihnă. Cu toţii ştim asta. Şi fie că-mi place sau nu să recunosc: oricât de tare îmi displace religia în general, descopăr lucruri de dezvoltare personală în ea adesea.

Nu, nu cred că sâmbăta-i de somn, dar cred că fiecare trebuie să vrea ceva concret de la weekendul său ca să iasă din rutina săptămânii încheiate.

Weekendul meu (spre exemplu) e încărcat şi nu mă odihnesc prea mult în el. Şi asta-i greşit din punctul Lui de vedere. Dar, în schimb, am un alt plan clar pentru toate weekendurile mele: îmi fac de cap şi sunt fericit.

Pentru mine weekendul e acel moment din săptămână când fac doar ce-mi place, spun „nu” la tot ce nu-mi place şi mă simt bine. Dar asta am ales eu să fac. Ştiu oameni care se închid în casă şi dorm. Sau oameni care, pasionaţi de munca lor, lucrează. Sau, dimpotrivă, oameni care lucrează chiar şi în weekend pentru că vor un ban în plus.

Întrebarea este: tu ce alegi să faci în weekend?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

12 răspunsuri

 1. io la noapte o sa ma bestializez la #retroparty, asa ca maine probabil ca o sa zac toata ziua 😀

  iar duminica fac o iesire pana in Cheia (Ciucas) sa recuperez copilul si sa identific ceva loc fain de dus colegii la un drinkbuilding salbatec 😀

  un weekend greu, cum ar veni 🙂

  1. Şi deci nu mi-ai zis ce faci de obicei în weekend. 🙂 Care-i scopul weekendului pentru tine? Dar, presupun, tu fiind cu şeful concediat, nu prea faci diferenţa dintre weekend şi ne-weekend. Poate doar în materie de copilaşi care nu merg la şcoală.

 2. In weekend ma duc la sala. E un mod de a ma relaxa si a ma mentine in forma in acelasi timp.

  1. Bianca, sper ca nu TE DUCI LA SALA de mese , si infuleci 3 cefe de porc CA SA TE MENTII IN FORMA 90 120 90 😀
   Inteleg ca e criza si tot mai multa lume e stresata de ziua de maine, ca nu au ce manca dar nu poti SA TE RELAXESI mancand pentru toata saptamana.

 3. joc poker pt ca ma pasioneaza foarte tare si ma relaxeaza. Mai variez, dar cam asta fac vineri, sambata si duminica.

 4. eu ma relaxex
  in ultima perioada nu am prea avut week end uri libere din cauza serviciului
  asa ca vreau doar … some ME time!

  1. If you really-really want it, go and get it! 😀 De la sine nu o să vină niciodată. Dacă ar fi după servici, după şef, el te-ar ţine acolo şi de revelion… 🙂

 5. in weekend imi place sa ma uit la comedii, sa joc remii, si chiar plimbari in natura, ma relaxeaza dar recunosc ca acum cu sesiunea… mai mult invat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!