Acasa » Dezvoltare personală » Managementul banilor » Tu cum iti platesti datoriile? Diferente intre metoda clasica si online!

Tu cum iti platesti datoriile? Diferente intre metoda clasica si online!

Pentru majoritatea celor care au datorii nu este o noutate ca isi pot plati ratele deplasandu-se la o banca, la sediul furnizorului de servicii sau online. Principalele diferente de plata intre metodele clasice si online se materializeaza in urmatoarele aspecte:

Timpul dedicat tranzactiei

Daca metoda clasica de plata necesita timp alocat deplasarii, pentru plata online a datoriilor dureaza doar cateva minute. Serviciul sau alti factori pot sa impiedice persoana in cauza sa ajunga sa isi plateasca ratele in timp util. In plus, nu intotdeauna banca sau alt punct de plata sunt plasate in apropierea locuintei, ceea ce inseamna ca acest proces care poate fi considerat banal, se poate dovedi incomod, anevoios si consumator de resurse.

Siguranta tranzactiilor

Desi ambele metode de plata (fizic si online) sunt sigure din punct de vedere tehnic, situatia generata de pandemia COVID 19, a impus distantarea sociala. In mod evident, deplasarea la un punct de plata, indiferent de natura acestuia, presupune contactul cu alti oameni – uneori, mai strans decat ar trebui.

Este comun ca in fata unui bancomat sa astepte mai multe persoane si nu este nimic rau in asta. Doar ca deseori, se poate observa cum unii uita sa pastreze distanta de 1,5 m, asa cum autoritatile recomanda pentru aceasta perioada. In mod similar se poate vorbi si despre plata la un ghiseu. Neatenti sau pur si simplu nepasatori, multi nu respecta masurile de siguranta generate de context.

In cazul platilor online, coordonatele procesului se schimba semnificativ. Ratele se pot plati de pe orice gadget cu acces la internet, fara contact cu alte persoane. In discutie nu intra un proces complicat, dimpotriva! Pasii sunt simpli si usor de urmat, chiar si de catre cei care nu sunt maestri in navigarea online.

Studiu de caz: Plata online a datoriilor la KRUK Romania

Din cele spuse anterior rezulta ca plata online a datoriilor are avantaje superioare metodei clasice (fizice), iar KRUK Romania SRL, companie cu o experienta relevanta in managementul datoriilor, sustine afirmatia prin propriul exemplu. KRUK a pus la dispozitia clientilor sai, inainte de pandemie, o platforma online, pe care sa plateasca in siguranta ratele lunare. Platforma e-kruk.ro sustine interactiunea fara contact fizic cu persoanele care au dosare gestionate de companie.

De altfel, varianta de a plati rate online este un alt ajutor pentru plata datoriilor pe care KRUK il ofera clientilor sai, pe langa posibilitatea de a-si stabili singuri cuantumul ratelor printr-un angajament de plata si alte solutii viabile de stingere a datoriilor, precum mentioneaza si B365. Clientii isi pot plati ratele in cateva minute, chiar si fara sa se mai logheze la contul de utilizator, prin care au controlul asupra datoriilor personale.

Cum privesc clientii aceasta solutie oferita de KRUK Romania SRL? Daca inainte de pandemie, platile se faceau si clasic, in prezent metoda online este din ce in ce mai preferata de clienti. Comoditatea de a plati din confortul propriei locuinte si siguranta acestui serviciu primeaza intre nevoile acestora. Astfel, evita sa atinga bancomatele, sa intre in contact direct cu alte persoane, sa atinga bani – la modul general, evita stresul platilor in numerar.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!