Acasa » Evenimente » Trecute » Viața de cuplu înainte și după apariția copiilor

Viața de cuplu înainte și după apariția copiilor

„Viața de cuplu înainte și după apariția copiilor” – eveniment susținut de terapeutul Claus Kostka – 7 aprilie, București

Luni, 7 aprilie 2014, va avea loc la Librăria Bastilia, conferința “Viața de cuplu înainte și după apariția copiilor”, avându-l ca invitat pe psihologul Claus Kostka. Întâlnirea se desfășoară în intervalul 18:45 – 21:00 și este un eveniment marcă al Părinți Autentici.

“Oamenii se schimbă când, din a fi doar un cuplu de îndrăgostiți, aceștia se transformă în părinți”, este un citat dintr-un interviu acordat de Claus Kostka, cu ocazia prezentului eveniment. Modificarea de perspectivă pentru parteneri este inerentă atunci când în vețile celor doi apar copiii și, odată cu ei, noi nevoi, priorități, poate chiar noi reguli.

Pentru a menține o relație vie, împlinită, invitatul nostru consideră că sunt necesare trei calități cruciale, deoarece ele au toate șansele de a dezvolta un parteneriat real: compasiune, generozitate și prietenie.

Consider că acest subiect este și va fi mereu de actualitate și de mare interes atât pentru actualii cât și pentru viitorii părinți. De aceea ne-am gândit să oferim o invitație la acest eveniment (mai multe detalii aici) unui cititor Motivonti. Cum ar veni, facem concurs: începem acum și încheiem pe 4 aprilie, anunțăm câștigătorul pe 5 aprilie.

Ce trebuie să faceți?

Să lasați un comentariu, aici, pe blog, în care să spuneți cum vă imaginați că o să fie viața voastră de cuplu după apariția copiilor sau să povestiți cum este deja.

Câștigătorul va fi ales în cel mai subiectiv mod posibil, adică alegem comentariul cu care rezonăm emoțional cel mai tare. Așadar, liber la sinceritate, spor la comentat și baftă la concurs!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!