Acasa » Evenimente » Workshop „Diving in deeper” – Otilia Mantelers și dr. psih. Lawrence J. Cohen 17 Martie

Workshop „Diving in deeper” – Otilia Mantelers și dr. psih. Lawrence J. Cohen 17 Martie

Acest workshop se va desfasura exclusiv in limba engleza, pentru a facilita o conexiune mai rapida cu Dr. Cohen. Nu se va transmite online si nu va beneficia de traducere.

In acest workshop, dr. psih. Lawrence J. Cohen asistat de psih. Otilia Mantelers va insoti participantii intr-o calatorie catre sine mai in profunzime. Daca sambata accentul este pe relatia cu copiii, duminica 17 martie focusul va fi pe interiorul persoanei.

8.30 – 9.00 – Primirea participanților

9.00 – 10.30 Intoarcere la copilaria ta

Cum ai fost iubit de parintii tai sau de celelalte persoane de atasament? Felul in care am simtit iubirea mamei si tatalui atunci cand eram copii ne traseaza un drum inconstient al relatiilor noastre de adulti, atat in calitate de parinti, cat si in celelalte roluri pe care le avem – partener de cuplu, prieten, profesionist etc.

10.30 – 11.30 Sesiune de harjoneala si lupte in joaca

Copiii iubesc harjoana – adica acel joc fizic fara nicio miza, fara niciun scop educativ. Acel joc care te face sa razi, sa te zbengui si sa te simti bine. Joaca face parte din felul de interactiune al mamiferelor, deci si al fiintei umane. Chiar daca l-am uitat undeva in copilarie, harjoana ne face bine si ne aduce mai aproape de miezul fiintei noastre. Astfel, Dr. Larry Cohen impreuna cu Otilia Mantelers va vor ghida in aceasta experienta de joc viguros (inclusiv pillow-fights), insotindu-va catre emotiile voastre ce vor fi aduse la suprafata de harjoana

11.30 – 12.00 Pauza de cafea

Workshop Otilia Mantelers și Lawrence J. Cohen

12.00 – 13.00 Vinovatia – de ce avem nevoie de ea? Compasiunea fata de sine
13.00 – 14.00 Puterea ascultarii si imblanzirea vocii noastre critice

Sesiune practica in care veti exersa ascultarea prin intermediul listening partnerships si veti face exercitii doi cate doi si de grup prin care Dr. Larry Cohen si Otilia Mantelers va vor ghida catre o mai mare deschidere a compasiunii fata de voi insiva.

Datorita caracterului mult mai practic al acestui workshop si al interactiunii mai apropiate cu Dr. Cohen, numarul participantilor este limitat la 50.

Ce vei afla:
✔ Intoarcere la copilaria ta
✔ Reintoarcere la esenta noastra prin joc fizic
✔ Vinovatia – de ce avem nevoie de ea? Compasiunea fata de sine
✔ Puterea ascultarii si imblanzirea vocii noastre critice.

Afla agenda completa de aici si inscrie-te sa fii alaturi de Lawrence Cohen si Otilia Mantelers la un workshop unic .

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!