Acasa » Cărţi » „Zero limite” de Joe vitale şi dr. Ihaleakala Hew Len

„Zero limite” de Joe vitale şi dr. Ihaleakala Hew Len

Ţi-ai pus vreodata întrebarea ce să faci cu prietenii tăi care sunt pesimişti şi te storc de energie? Ai păţit să te simţi obosit şi fără chef, chiar dacă ai un scop mare care e important pentru tine? Crezi că ai anumite blocaje interioare ce nu te lasă să atingi succesul? Vrei o metoda banal de simplă, dar utilă care să rezolve problemele de mai sus? Atunci merită să investeşti în această carte pentru dezvoltarea ta.

Despre Joe Vitale

Joe Vitale este un speaker motivaţional şi autor de cărţi de dezvoltare personală şi a apărut şi în filmul Secretul.

El a auzit de dr Ihaleakala Hew Len dintr-un articol, în care se spunea că acest doctor a vindecat o secţie întreagă de criminali bolnavi psihic, fără să-i consulte la cabinet vreodată. Doar se uita peste fişele lor, iar starea pacienţilor se îmbunătăţea cu fiecare zi ce trecea. Sceptic, dar şi curios, l-a căutat pe acest terapeut să-i spună povestea lui, apoi a ţinut o serie de seminarii despre această tehnică şi a scris această carte.

Zero limite

Tehnica este de origine hawaiană şi este banal de simplă. Principiul cel mai important din carte, pe care se bazează şi tehnica e că noi suntem responsabili pentru tot ceea ce trăim şi întâlnim în calea noastră. Aşa a vindecat doctorul acei pacienţi. Simţindu-se responsabil pentru partea din el ce rezona cu atitudinea lor.

„Nu exişti decât tu şi gândurile tale. Şi asta este tot. Restul sunt iluzii.” – dr Ihaleaka Hew Len
Metoda din această carte, te ajută să purifici acele blocaje care sunt între tine şi oameni sau experienţe şi şterge acele amintiri neplăcute, în sensul de detaşare, pentru a fi focusat pe prezent.

Pe scurt, tehnica este să rosteşti cuvintele: Îmi pare rău, Iartă-mă, Mulţumesc, te iubesc. Aceste cuvinte sunt adresate în interiorul tău(în gând) şi e bine să le foloseşti cât de des poti.

Când îţi spune un prieten că se simte rău, că nu mai are încredere în el sau în viaţă, nu e întâmplător că a venit fix la tine şi devii astfel responsabil pentru partea din tine care a rezonat cu problemele lui.

Mai multe detalii despre tehnică şi cum o poţi folosi pentru tine şi oamenii cu care interacţionezi, poţi afla în carte, unde se oferă exemple cum poate fi folosită eficient, de ce e atât de utilă şi cum funcţionează mai exact aceste cuvinte atât de simple pe care ţi le spui ţie însuţi.

Părerea mea despre această carte

Pentru mine personal, a fost o carte revelatoare care trece dincolo de orice informaţie de dezvoltare personală şi mi-a plăcut că am putut aplica tehnica imediat, să văd cum funcţionează. Şi ei bine, da. Pe cât sunt de simple exerciţiile din această carte, pe atât de mari sunt schimbările produse de ele. Întâi am observat schimbări în interiorul meu, apoi în lucrul cu clienţii mei.

M-am gândit că ar putea fi un efect Placebo, însă ce importanţă are, atâta timp cât te ajută? În plus, ştiinţa a dovedit deja că recunoştinţa creşte nivelul de dopamină în creier-asociată cu starea de fericire. Aşa că, sunt convinsă că aceste cuvinte Mulţumesc, te iubesc şi iartă-mă sunt într-adevăr magice, dacă şi la nivel neuronal apar schimbări.

Dacă ai citit cartea, sau după ce o citeşti, scrie un comentariu şi spune-mi cum ţi se par ţie exerciţiile prezentate în ea şi ce schimbări au apărut în viaţa ta.

Cartea poate fi găsită aici, la editura Meteorpress.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!