Acasa » Atitudine » 10 motive ca să nu renunţi la visurile tale

10 motive ca să nu renunţi la visurile tale

Sunt convinsă că de fiecare dată când alegi să urmezi o cale, apar în faţa ta tot felul de încercări care în mod direct sau indirect te determină să renunţi la scopul tău înainte de vreme. Este oarecum normal să îţi pierzi entuziasmul şi optimismul încă de la primii paşi, atâta timp cât nu depui efortul necesar să rămâi motivat.

Gândesc că ai trecut prin nenumărate situaţii care te-au îndemnat să renunţi la speranţele şi la visurile tale. Însă nu te gândi că nu există un leac pentru aşa ceva. Din fericire pentru tine ai posibilitatea să lupţi împotriva acestui fapt şi să ieşi victorios. Tot ce trebuie să faci este să găseşti motivaţia de care ai nevoie ca să te ridici atunci când te împiedici şi cazi.

Azi îţi voi arăta de ce este cel mai bine să rezişti în perioadele grele din viaţa ta în care primul gând pe care-l ai este să laşi totul baltă.

1. Timpul pe care îl ai la dispoziţie este limitat şi s-ar putea ca mâine să îţi fie mai greu să duci la bun sfârşit ceea ce ai fi putut face azi destul de uşor.

2. Oportunităţile sunt puţine şi nu se merită să le ratezi. Este foarte posibil ca să nu te mai întâlneşti a doua oară cu anumite beneficii.

3. Gândeşte-te în permanenţă la scopul tău final şi la schimbările care vor veni ulterior. Aşa vei prinde un curaj nemaipomenit să mergi mai departe.

4. Meriţi din plin să îţi trăieşti viaţa exact aşa cum vrei. Şi tu ai dreptul la un trai împlinit care să te satisfacă din toate punctele de vedere.

5. Mereu există o cale accesibilă care te va duce negreşit acolo unde speri. Indiferent că uneori ţi se pare imposibil, crede că totul este doar o încercare şi o lecţie, nu un obstacol.

6. Ia exemplu de la cei care au reuşit ceea ce şi-au propus. Ai încredere că şi tu vei ajunge acolo sus unde speri să ajungi odată.

7. Este păcat să te opreşti din drum odată ce ai început să îţi urmezi visurile. Gândeşte-te că ai depus un anumit efort care merită răsplătit.

8. Visurile tale merită să devină realitate. Ajută-le sa se îndeplinească şi nu mai ezita nici o clipă.

9. Fii conştient de bucuria pe care o simţi atunci când te apropii cu paşi siguri de visul tău. Satisfacţia pe care o simţi nu are de ce sa fie limitată sau întreruptă.

10. Viaţa ta este a ta şi doar a ta. Nu renunţa la visurile tale pentru că ceilalţi nu te susţin.

De acum ai libertatea de a alege ce ţi se potriveşte, ce iubeşti, ce te caracterizează. Nu mai există nici un fel de constrângeri sau lucruri impuse. Aşa că dacă alegi să trăieşti bine, aşa vei trăi … dacă alegi să îţi trăieşti visurile, visurile tale se vor împlini!

Te sfătuiesc să începi să îţi faci un plan, să trasezi traiectoria fericirii tale pas cu pas. Chiar dacă uneori pare dificil şi imposibil, te asigur că mereu o să găseşti o cale de mijloc. Nu renunţa la visurile tale şi la fericirea ta!

Curaj şi numai fericire îţi doresc,
Andreea Enache
Blogger la www.doartu.com

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

4 răspunsuri

 1. la naiba. doar titlul si spune totul. eu am facut o adevarata obsesie din a aborda tipe, dar mi-am dat seama ca indiferenta e mult mai buna si sa fiu eu premiul. .

  era un vis de-al meu acesta credeam ca daca pot aborda tipe si scap de teama asta s-a rezolvat si voi avea o prietena. m-am inselat grav.

  am cam renuntat la visul de a-mi gasi o prietena. si voi veniti acum cu asta…

  cu cat abordez mai mult cu atat sunt mai disperat in fatza lor, deja nu mai sutn nicio miza, mi-am dat seama ca le dau lor puterea, totul…ma ofer pe tava ca un prost.

  1. Buna Andrey,
   Cum ai spus si tu mai devreme, abordarea tipelor a devenit in timp pentru tine o adevarata obsesie. Gandesc ca visul tau este de a avea o relatie stabila si de calitate cu cineva. Adica speri sa intalnesti fata care o sa te faca sa te simti cu adevarat special, fara sa simti nevoia sa ii faci numai ei pe plac si prin urmare sa te neglijezi pe tine.
   Totodata, ma bucur sa vad ca ai incercat sa cunosti diferite fete si ca ai avut incredere ca vei avea o prietena la un moment dat. Nu dispera si nu pune etichete inainte de vreme. Te sfatuiesc sa ai grija la modul in care abordezi fetele, la ce esti dispus sa oferi, dar sa si primesti. Si fii atent la ceea ce fiecare cauta pentru ca nu toti vrem acelasi lucru. Oamenii pleaca atunci cand nu gasesc ceea ce vor.
   Chiar am scris un articol pe blogul meu despre cum poti sa gasesti partenerul potrivit.
   Daca ai nevoie de un sfat sincer, te rog frumos sa ma anunti.
   Succes si numai fericire iti doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!