Acasa » Dezvoltare personală » Managementul banilor » 15 pași pentru a face bani rapid

15 pași pentru a face bani rapid

Bani rapid? Cum să faci bani cât mai repede este o întrebare destul de comună. Și eu mă întrebam acum câțiva ani cum să fac bani urgent. Am descoperit câteva metode, însă pe termen lung, mi-am dat seama că alta era întrebarea potrivită.

Motivul la această grabă este de cele mai multe ori o nevoie sau pur și simplu ți-ai dat seama că dacă nu câștigi urgent niște bancnote, nu vei putea să-ți plătești abonamentul, curentul etc.

Dacă ai nevoie urgent de bani, pe termen scurt, o parte din soluții pot fi:

– Vinzi ceva. Acum sunt diverse site-uri pe care poți posta articole de vânzare. De la haine până la electrocasnice. Vezi ce nu mai ai nevoie, ce haine nu mai porți, ce poți vinde.

– Cauți pe cineva ce are nevoie de un serviciu pe care îl poți oferi contra-cost. (de exemplu, dai meditații la o limbă străină)

– Cumperi ceva la preț mic și îl vinzi la o sumă mai mare

Dacă nu-ți vine nicio idee și nu-ți place nicio soluție, gândindu-te că nu e pentru tine, atunci stai liniștit, nu e așa mare urgența. Când te arde tare, ești dispus să-ți iei și salopeta de muncitor, doar pentru a-ți rezolva problemele/plățile.

Asta este însă, pe termen scurt.

Pentru a-ți asigura viața pe care ți-o dorești, întrebarea nu este “Cum să fac bani rapid”, ci „Cum să mă dezvolt rapid?”, „Cum să mă educ financiar?”, „Cum să învăț și să ofer valoare pentru a primi ceva în schimb?” Munca în aceste direcții îți va asigura ascensiunea financiară.

Asta este cea mai rapidă metodă de a face bani. Alta doar te va sabota pentru că și dacă ai câștiga o sumă mai mare de bani, îi vei pierde, îi vei da sau cheltui extrem de repede, nefiind obișnuit să ai buzunarele pline.

Iată, deci, cei 15 pași pentru a face bani rapid:

1. Care e părerea ta despre bani?

Aici trebuie să lucrezi prima data.

Cu tine.

Dacă pomul face mere acre, nu merele (ce se vede în exterior) sunt de vină, ci e ceva de la rădăcină, solul (interiorul) .

Urmărește ce crezi tu despre bani.

Ce ai fost învățat de părinți?

Dacă tu consideri că banii aduc nefericirea, creierul tău nu e nebun să-ți dea avere, pentru că te vrea fericit.

O dată conștientizate aceste convingeri, fii atent de câte ori acționezi conform cu ele. Apoi schimbi treptat ceva la ele.

2. Respectă banii.

Ce faci când vezi o moneda de 10 bani pe jos?

Calci pe ei sau îi ridici și zici YES?

Banii sunt o unealtă și o formă de energie.

Dacă nu îi respecți, te vor evita.

Sau ce?

Tu ai sta într-o relație cu o femeie/bărbat care nu te respectă?

La fel fac și banii.

Așa că de astăzi, nu-ți arunca mărunțișul și pune-ți frumos banii în portmoneu (indiferent câți ai).

3. Ține o evidență a veniturilor și a cheltuielilor tale.

Să știi de unde îți vin bani, câți și pe ce se duc.

Și asta ține tot de respect.

4. Educă-te financiar.

Caută informații și învață de la oamenii care înțeleg această unealtă.

Imită-i și setează-ți mintea spre câștiguri. Poți găsi un grup de afiliați care au cunoștințe despre rețeaua de afiliați. Vei învăța cu siguranță lucruri utile. Cum ar fi și Dr.Cash care este unul dintre cei mai mari afiliați CPA la nivel mondial.  Oricine se poate înregistra în programul lor de afiliere, își poate selecta un produs și poate începe publicitatea acestuia. El va primi un comision pentru rata stabilită în programul de afiliere de către adverisitor.
Sunt peste 2402 de oferte disponibile în cele 46 nișe de frumusețe și sănătate umană. Fiecare utilizator își va putea alege o ofertă pentru traficul său. Sunt prezenți pe tot globul. Includ oferte noi de top în fiecare săptămână.

5. Învață să primești.

Indiferent că primești o bomboană sau o sumă de bani, spune mulțumesc.

Uneori poți avea tendința de a refuza un cadou, o sumă mai mare de bani, pentru că tu consideri inconștient că nu meriți.

Chiar dacă ai tendința să spui „Nu trebuia”, zâmbește și spune totuși „Mulțumesc”.

Învață să primești dacă vrei să ai.

6. Ce fel de persoană trebuie să devii pentru a avea câștigurile pe care le vrei?

Asta este important.

Cine devii tu.

Ce vei învăța?

Cum vei aplica tot ceea ce știi?

La ce trebuie să renunți?

Ce vei face diferit de acum încolo?

7. Ce valoare poți oferi?

Nu contează doar ce consideri tu că e valoros, ci nevoile oamenilor carora le oferi.

Ei ce consideră că e valoros?

Serviciul tău răspunde unei nevoi și rezolvă o problemă de actualitate?

Abia atunci vei fi plătit pentru asta.

8. Care e scopul din spatele scopului tău?

Vrei sa ai bani rapid cu care să îți deschizi o afacere de succes.

Ăsta e scopul.

De ce vrei asta, este scopul din spatele scopului și asta te va ține motivat și perseverent.

9. Fă-ți un plan.

Indiferent de convingerile tale, scrie ce trebuie să faci, ca și când ești ferm convins că vei avea rezultate, poți și meriți.

Dacă ai știi că se poate și vei avea succesul pe care ți-l dorești, ce pași ai face? Care ar fi primul lucru pe care l-ai alege? Cum te-ai promova?

Și chiar dacă încă ai îndoieli în tine însuți, acționează.

Abia când vei fi în acțiune ți se va întări încrederea.

10. Pregătește-te pentru eșec.

Dar ce este eșecul?

Este doar un rezultat a unor gânduri, emoții și comportamente. Dacă vei schimba puțin din gândurile, emoțiile și comportamentele tale, vei avea alte rezultate.

11. Renunță la scuze.

Nu sunt destul de bun (sunt chiar prost), nu-mi iese niciodată nimic, nu se poate, e greu, oamenii sunt ciudați, nu știu, etc sunt doar scuze care te paralizează. Orientează-te spre CE VREI. Ce-ți dorești? Vrei bani? Ești dispus să-ți schimbi convingerile, atitudinea, emoțiile, acțiunile pentru asta? Dacă nu, atunci încă nu vrei nici bani.

12. Câți bani îți dorești aproximativ pe lună și de ce?

Vrei bani rapid, sa zicem 1000 de euro pe lună de exemplu. Perfect. De ce? Ce vei face cu ei? Pentru ce ai nevoie de suma asta? Ce vei plăti din ei, câți vei economisi, ce vei face mai exact? Nu suma de bani te motivează, ci dorințele și emoțiile tale.

13. De unde vei știi că ești pe drumul cel bun?

Pune-ți un semn. De unde știi tu că ești pe calea bună și te apropii de obiectivul tău? Ce vezi atunci? Ce auzi? Ce simți și unde anume în corp? Altfel, s-ar putea să treci pe lângă el și să nu ai habar că ai fost extrem de aproape.

14. Relaxare și detașare.

Este cel mai important aspect. În stare de agitație, mintea ta e haotică și nu va găsi soluții, ci probleme. Relaxează-te, fă o plimbare în natură, ascultă muzică sau fă ceva creativ. Cultivă-ți o stare de bine și de acolo începe să lucrezi pentru visul tău.

15. Concentrează-ți atenția spre ce ai deja.

Starea de recunoștință atrage în viața ta și mai mult. Învață-ți mintea să se uite la câștiguri. Până și atunci când pierzi, câștigi ceva. Uită-te spre soluții, nu probleme. Urmărește ce primești de la viață, nu ce-ți lipsește. Cel mai mult contează, unde ți-e atenția acum?


Totodată îți recomand aceste 4 cărți și un program adus de Lorand Soares Szasz în România:

Programul prin care vei căpăta HARTA TA PENTRU INDEPENDENȚĂ FINANCIARĂ

Prima carte: Tată bogat tată sărac – de Robert T. Kiyosaki 

A doua carte: Cine mi-a luat banii? De ce pierd cei care ezita si castiga cei care actioneaza rapid de Robert T. Kiyosaki 

A treia carte: Cadranul banilor – de Robert T. Kiyosaki

A patra carte: De la idee la bani – de Napoleon Hill 


Aceștia sunt o parte din pașii care te vor îndrepta spre câștiguri financiare.

Observi că este important atât interiorul, ceea ce nu se vede (gânduri, convingeri, emoții), cât și exteriorul (ce faci).

Când ambele vor fi în congruență, rezultatele vor apărea negreșit.

Bani rapid? Cale mai rapidă ca asta de a obține bani nu există, pentru că nu este atât de important cât câștigi, ci cine ești și cine devii pe parcursul experiențelor tale. Ce înveți, ce oameni cunoști. Astea sunt valori care te vor ajuta oricând să o iei de la capăt.

Și nu aștepta momentul când ai nevoie urgent de bani că nu ai cum să-ți plătești curentul. Începe să lucrezi la evoluția ta financiară de ACUM.

Dacă mai ai în minte alți pași necesari, lasă-mi un comentariu și spune-mi părerea ta.

Succes! 🙂


Raluca scrie și pe blogul său personal: entuziasm.ro.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

14 răspunsuri

 1. STI PRIMA OARA NU AM LUAT IN SEAMA CUVINTELE ASTEA …. DA DUPA CATEVA CHESTI CARE MI SAU INTAMPLAT AM INTRAT IAR PE SITE TAU SI AM CITIT DINOU AM INCEPUT SA INTELEG FIECARE CUVANT DIN CE AI SPUS AI MARE DREPTATE SI ITI MULTUMESC CA MIAI DESCHIS OCHII (FOARTE MULT ) AI TOT RESPECTU MEU >:D-
  RESPECT SI SUCCES IN TOT CE FACI SI INCODATA MULTUMESC !!!

 2. Ai mare dreptate in tot ceea ce ai mentionat , eu nu intelegeam teoria aceasta in urma cu 2 ani.
  pana sa citesc sfaturile tale eram intr-o stare cam de disperare pt ca nu mai castig bani asa de repede ca inainte, dar citind toate sfaturile tale m-am regasit prin toate si am recapatat speranta pe care aproape o pierdusem.iti multumesc foarte mult..si nu uitati ca cel mai mare ajutor este un sfat bun la timpul potrivit

 3. Cum sa faci bani multi repede, usor si legal.
  Aceasta este cea mai usoara si mai rapida cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi… In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 lei. Imediat m-am gandit “chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie”, dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1.00 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol . Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6.00 lei si 6 timbre? cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la pttr si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6.00 lei. Surpriza!…ghiciti ce s-a petrecut !!!��� .. intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37.00 de lei . La sfarsitul celei de-a doua aveam 109.00 lei . In a treia saptamana stransesem 2547.00 lei ! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6.00 lei si cele 6 timbre (am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. Cum? In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : “m-am adaugat la lista ta”, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 1.00 leu si pui cate una in fiecare din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in cate un plic si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1.00 leu. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese1) Fudulu louren-str cronicar ion neculce nr 27 loc Focsani,jud Vrancea,cod 5300, 2) Cerneschi Mariana-Stefania-str.Rahovei, nr.15 cod 820065, loc. Tulcea, jud. Tulcea 3) Velicu Cristian-Gelu-str. Dealului, nr.13, bl.26, ap.25, cod 520060, loc. Sfantu Gheorghe jud. Covasna. 4) Nichita Stihatul- str.Pascani,nr.4,bl.m10,sc.B, sector 6 Bucuresti. 5) Nechita Marian- str. Saturn ,nr 24,bl. d3,sc 1, ap 19, cod 800339,loc. Galati, jud. Galati. 6)Sofan Tudorica-str.Dudului,bl.511,sc.A,et.2,ap.8.cod.080527,loc. Giurgiu,jud.Giurgiu. Pasul 2: acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc…). astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa ta aceasta pozitie.trebuie foarte clar sa intelegi ca daca te vei pune in alta pozitie decit cea de-a 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. pentru a intari increderea in joc, trebuie sa nu trisezi si sa trimiti plicurile, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. Pasul 3: schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza).. Joaca corect si cinstit! Merita !

  1. Buna domnule Teodor,
   As dori sa mi trimiteti un mesaj pe mail cu lamuriri la jocul acesta cu plicurile.
   Mi se pare interesant dar nu prea am inteles partea finala.
   Multumesc anticipat,

   Cu stima,
   Cristian Elenes

 4. iata cat de simplu poti castiga bani pe net (1005 sigur si legal)
  Eu am gasit ceva mult mai simplu si rapid: Legea Multiplicarii ! Vrei sa castigi bani usor stand degeaba? Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod. Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde numai de tine. POTI FACE BANI USOR SI REPEDE crede-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul textului. Eram sceptic totusi .In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit: chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON. Surpriza! Ghiciti ce s-a petrecut! Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.
  Cum?
  Pasul 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele: M-AM ADAUGAT LA LISTA TA, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

  1) Popa Vasile, str.Ovidiu, Nr.15 , bl. LC5, ap.30, cod 800080, jud.Galati

  2) Dumitru Cosmin Razvan,str.Principala,Nr.88,cod 087085 Gaiseni /Giurgiu

  3) Dancau Marius Paul, sat Cordun,cod 617135/Cordun, jud. Neamt

  4) Cimpoies Claudiu ,str.Gladiolelor, nr.9B, bloc. G88,ap.24, cod 510218 Alba Iulia/Alba

  5) Moldoveanu Claudia, Str. Plopilor nr. 50C, ap 2, sat Floresti, cod 407280, jud Cluj

  6) Paraschiv Bogdan Ștefan Str Muresului nr5 bl.E25 Sc.B ap.13 Brașov. Cod 500284, Jud Brașov
  Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc.). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te excluzi singur din circuit semanand neincrederea.
  Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a si apoi salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari! Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5 RON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 5x5x1 RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe pozitia a 2-a si tot asa. DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM ! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da. Unii au spus /dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?/ Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM!VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT! JOCUL SE BAZEAZA PE O BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CREZI CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU SE CUMPARA INDUSTRIAL DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAI MULTI BANI! BAFTA! p.s. foarte important: o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca…va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc. BAFTA!

 5. Cei care vor sa castige bani pe internet, usor si convenabil, le recomand un site de pe urma caruia eu personal castig bani. Tot ce trebuie sa faceti e sa dati click pe link-ul de mai jos si sa va faceti cont, iar apoi veti primi task-uri super usoare de rezolvat in urma carora veti fi rasplatiti cu bani. Totul e legal, e pe bune si accesibil oricui! Va invit in echipa mea sa facem profit cat mai mare impreuna! http://www.viespar.ro/?reff=7887a2a7bf7b8afa7b17e931cadeeecf -> Castig garantat! ????

 6. SUPER ARTICOLUL..ESTE ADEVARAT TOT CEEA CE GANDESTI SI SCRII…ITI MULTUMESC ,,,UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE IMPLINIRI…

 7. Salut! Am nevoie de un sfat, am 22 de ani și îmi doresc sa îmi cumpăr o mașină sportivă și o casă,stau prost cu banii,nu am facultate sau ceva de genul asta,dar poți sa îmi dai o ideie!

  1. Alex, singurul sfat ar fi sa investesti in educatia ta, lasa masinile si lucrurile materiale, ele iti aduc fericirea doar pe termen scurt! Educatia ramane cu tine toata viata!

 8. Nu cred că există un drum prin care să faci bani rapid și care să fie și scurt. Așa cum ați menționat și în articol, dar și în comentarii, este absolut necesar să investești în tine, iar această investiție durează și costă mult. Poți face bani rapid dacă ai trecut deja de această etapă, altfel nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!