Acasa » Atitudine » Optimism » 3 cadouri SMART pentru un Crăciun la rezoluţie maximă

3 cadouri SMART pentru un Crăciun la rezoluţie maximă

Se apropie sărbătorile de iarnă și vrei să dăruiești cadoul potrivit unei persoane dragi? Utilitatea și capacitățile de ultimă generație ale unui telefon mobil sunt motive reale pentru a te orienta spre o atenție de acest fel. Și pentru că dispozitivele smart se află într-o continuă dezvoltare, ți-am pregătit o listă cu 3 telefoane performante dintre care să alegi darul perfect de Crăciun.

Huawei Mate 20

O variantă de luat în calcul este noul smartphone Huawei lansat în septembrie 2018. Cu o calitate foto impresionantă, având în total 4 camere și un software de inteligență artificială pentru detecția mediului ambiental, telefonul Huawei Mate 20 poate dezvolta o rezoluție de 20 MP, asigurându-ți un album foto plin de claritate. Clipurile video la rezoluție 1080p, redate pe ecranul de 6.3″ cu 16 milioane de culori și densitate de 409 ppi, îți vor face vacanțele de neuitat.

 

Funcția de recunoaștere facială îți va permite deblocarea telefonului chiar și în condiții de întuneric. În plus, Huawei Mate 20 beneficiază și de algoritmul de personalizare „New Beauty”, care îți estompează defectele pielii, uniformizând culoarea. Telefonul vine cu o memorie internă de 64 GB, ce poate fi suplimentată folosind un card Micro SD.

 

Cumpărăturile pe internet vor fi simplificate datorită progreselor inteligenței artificiale; Vei putea astfel scana diferite obiecte ori imagini, găsindu-le ulterior pe site-urile de comerț electronic, economisind astfel timp. În plus, de pe Huawei Mate 20 vei putea intra direct în magazinul de aplicații al producătorului de telefoane, unde vei avea acces la jocuri și aplicații cu un conținut exclusiv.

Samsung Galaxy S9

Lansat în martie 2018, Galaxy S9 aduce față de predecesorii săi inovația camerei foto. Astfel, diafragma se adaptează condițiilor de luminozitate, exact ca irisul ochiului uman, făcând posibilă fotografierea atât în condiții de luminozitate scăzută, cât și în condiții mult mai favorabile.

 

Camera de pe spate are 12 MP, în timp ce pentru selfie-uri sau apeluri video, beneficiezi de cei 8 MP ai camerei frontale. Ecranul cu o diagonală de 5.8 păstrează dimensiunile seriei, încăpând cu ușurință în buzunar. Iar dacă memoria internă de 64 GB nu este suficientă, telefonul este dotat și cu slot pentru card Micro SD.

 

Vei dispune și de mijloace variate de detecție. Fie că preferi scanarea irisului, senzorul de amprentă sau banalele parole și figuri de desenat, scanarea inteligentă te asigură că vei fi singurul care are acces la datele din telefon.Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la contactul său cu apa, deoarece Samsung Galaxy S9 este rezistent la o adâncime de până la 1,5 m, la o expunere mai mică de 30 de minute, având standardul IP68.

iPhone XS

Mult așteptatul iPhone XS, vârful de gamă al producătorului american, a fost lansat în septembrie 2018 și vine cu o cameră foto de spate de 12 MP și cu cea frontală de 7 MP. Telefonul filmează la rezoluție 4K, iar dacă ești interesat de filmări cu încetinitorul, iPhone XS are capacitatea de a filma cu 240 cadre/sec la rezoluție 1080p.

 

Designul urmează linia specifică iPhone, fiind același cu cel al lui iPhone X, diferența față de acesta constând într-un chipset mai performant. Ecranul are o diagonală de 5.8„, densitate de pixeli de circa 458 ppi și 16 milioane de culori, redând imaginile cu o fidelitate remarcabilă.

 

Dacă nu ești adeptul codurilor sau al cititorului de amprentă, ai la dispoziție cel mai performant software de recunoaștere facială din istoria seriei, mai sigur și mai rapid. Telefonul este de asemenea rezistent la praf și la imersiune în apă de până la 1,5 m adâncime pentru maxim 30 de minute, având standardul IP68.

 

Așadar, dacă vrei să provoci zâmbete celor dragi, luna decembrie este momentul oportun pentru a dărui. Iar cum tehnologia avansează cu pași repezi și cerințele se schimbă, trebuie să știi că un telefon mobil de ultimă generație reprezintă cadoul ideal de sărbători.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!