Acasa » Atitudine » Optimism » Cu ce cadouri vine Moș Crăciun la copiii cuminți

Cu ce cadouri vine Moș Crăciun la copiii cuminți

În fiecare an, în seara de 25 decembrie, toți copiii îl așteaptă cuminți pe Moș Crăciun. Tradiția spune că Moș Crăciun vizitează fiecare casă în care sunt copii, și le lasă acestora cadouri sub brad, în funcție de cât de cuminți au fost ei pe parcursul întregului an.

Dacă nu știi care este cel mai potrivit cadou pentru copilul tău, cu ocazia acestei sărbători, iată 7 idei care te pot inspira.

Top 7 cadouri emoționante pentru copii de Moș Crăciun

Nu este necesar să cheltui sume mari pentru a-i face prichindelului tău un cadou de Moș Crăciun, de care să se bucure și care să îi fie și util. Și nu, nu mă refer la șosete cu reni sau alte articole de îmbrăcăminte, cu toate că acestea sunt mai mult decât bine-venite în sezonul rece, însă ele nu stârnesc entuziasmul așa cum o fac spre exemplu jocurile, cărțile pentru copii, fie de colorat sau de povestiri, seturile de lucru manual, puzzle-urile sau jucăriile de orice fel. Acestea sunt mult mai atractive pentru copii, deoarece ele captează atenția și stimulează implicarea în activitate. În acest mod, copilul tău se joacă și învață în același timp.

1. Jocuri

Din ce în ce mai populare, jocurile de logică, strategie, memorie sau îndemânare reprezintă o alegere ideală pentru copilul tău. De la jocurile cu forme geometrice, seturile de construcție 3D, jocurile cu operații matematice, domino, până la faimosul „Nu te supăra frate”, toate pot constitui cadouri inteligente pentru copilul tău, pentru că acestea îi stimulează intelectul, dezvoltându-i capacitatea de a raționa și de a crea conexiuni. Este o metodă foarte bună de a-l determina pe cel mic să-și facă lecțiile, fără ca el să-și dea seama!

2. Cărți pentru copii

Nimic nu poate înlocui plăcerea creată de o poveste citită înainte de culcare, mai ales dacă aceasta este însoțită de o cană de lapte cald. Poveștile sunt atât de dragi copiilor încât nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou de Moș Crăciun. Desigur, varietatea de cărți pentru copii îți permite să faci alegeri diverse, care îl vor bucura pe cel mic și te vor ajuta pe tine în educația lui. Cărțile de colorat, micile enciclopedii științifice, cărțile despre corpul uman sau despre picturi celebre, împreună cu poveștile nemuritoare, toate își pot găsi loc pe raftul din biblioteca ta și pot constitui un sprijin pentru tine și o plăcere pentru el.

3. Puzzle-uri

Cunoscute pentru multiplele beneficii în dezvoltarea copiilor, puzzle-urile se găsesc atât în varianta clasică precum și cea 3D. Indiferent pe care o alegi, copilul tău își va antrena răbdarea, capacitatea de concentrare, memoria și abilitățile de coordonare. Asigură-te doar că puzzle-ul înfățișează eroul său preferat și l-ai cucerit cu siguranță!

4. Set de lucru manual

Dacă piticul tău dă dovadă de îndemânare în lucrul manual, încurajează-l să-și fructifice talentul și fă-i cadou un set de acest fel. Poți găsi numeroase idei în magazinele de cadouri pentru copii și vă puteți anima după-amiezile de weekend, jucându-vă împreună, făcând brățări, buchete de flori din hârtie colorată, figurine din plastilină sau chiar tricotaje. Este nevoie doar de un strop de imaginație și puțin timp liber!

5. Accesorii pentru desen și pictură

Toți copiii adoră să combine culorile pe o foaie de hârtie. Este o metodă extrem de simplă și de frumoasă de a se exprima. Această activitate este deopotrivă relaxantă și educativă, dezvoltându-i copilului creativitatea, memoria vizuală și abilitățile de comunicare. Există acum kit-uri complete de desen și pictură, ce conțin creioane, acuarele, pensule, bloc de desen, paletă pentru amestecarea culorilor și recipient pentru apă – totul pentru ca puiul tău să-și lase imaginația să zburde. Iar noi îți garantăm că un astfel de cadou de Moș Crăciun va fi foarte apreciat.

6. Jucării

Întotdeauna la îndemână, practice și foarte ușor de achiziționat, jucărille reprezintă cadoul cel mai râvnit de către copii, fie că vorbim de animăluțe din pluș, mașinuțe, trenulețe sau chiar instrumente muzicale de jucărie. Copiii se atașează de jucăriile lor, deoarece ele reprezintă întregul lor univers în prima parte a vieții. Prin urmare, va fi mereu bucuros să primească o nouă jucărie!

7. Dulciuri

Sărbătorile înseamnă, pentru fiecare copil, prilejul de a fi răsfățat cu multe, multe dulciuri. Iar pentru ei, acest lucru va rămâne întotdeauna o bucurie. Ai grijă, totuși, la aportul de zahăr și grăsimi. Copiii sunt înnebuniți după gustul dulce și pot exagera foarte ușor. Cel mai înțelept ar fi să introduci în cadoul de Moș Crăciun și fructe de sezon precum portocale, mandarine, banane, mere, pere, etc.

 

Acum că ai la îndemână aceste idei de cadouri de Moș Crăciun, te poți orienta cu ușurință pentru a-i face piticului un dar pe placul său și în același timp util, dar și avantajos pentru buzunarul tău. Învață-l că magia sărbătorilor constă în aprecierea lucrurilor mici și în bucuria de a dărui!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!