Acasa » Uncategorized » 3 lucruri pe care trebuie sa le auzi de la un wedding planner profesionist

3 lucruri pe care trebuie sa le auzi de la un wedding planner profesionist

Un wedding planner nu este prezent doar pentru a-ti urma indicatiile – probabil deja stii acest lucru! O asemenea persoana (sau o echipa, dupa caz) are rolul de a prelua conducerea atunci cand este necesar si mai ales de a pune piciorul in prag atunci cand mireasa (sau mirele) este pe punctul de a lua o decizie extrem de gresita.

Chiar daca nu iti place sa recunosti acest lucru, pot exista destul de multe situatii in care deciziile si opiniile tale aduc riscuri evenimentului tau. Astfel, ai nevoie de un planner care stie sa se faca auzit si care poate trece peste cuvintele tale pentru a-ti deschide ochii si, evident, pentru a nu pune in pericol ziua ta cea mare!

Asa nu este bine, apar mai multe riscuri!

Wedding planner-ul nu are doar un rol strict organizatoric. Acesta este si manager de risc de exceptie – sau ar trebui sa fie. In acest caz, probabil vei auzi ca o anumita alegere nu este optima si ca prezinta anumite riscuri inca din prima zi de colaborare.

Acesta este un semn bun – iti arata faptul ca echipa sau organizatorul este cu adevarat implicat si ia in serios organizarea evenimentului tau. Chiar daca poate parea greu de crezut, exista organizatori care pur si simplu sunt de acord cu toate lucrurile din jurul lor, numai ca sa-si termine cat mai repede treaba.

Stiu eu solutia potrivita!

Principalul scop al unui wedding planner este de a duce la bun sfarsit evenimentul pe care il are de organizat. Acesta nu trebuie sa te invete cum sa organizezi un astfel de eveniment si nici sa piarda timpul asteptandu-te sa gasesti solutia potrivita.

Tocmai de aceea, vei vrea neaparat ca un planner sa ia initiativa atunci cand stie care este solutia ideala – in loc sa-i lase pe cei doi miri sa gaseasca o alternativa care s-ar putea sa nu fie potrivita, evident.

Acest lucru este in afara bugetului tau!

Bugetul este unul dintre primele lucruri pe care i le vei comunica unui wedding planner. Tot atunci ii vei mentiona acestuia daca exista o limita fixa sau daca bugetul in sine este flexibil – si in ce masura!

Totusi, este de la sine inteles ca te vei confrunta cu situatii si ganduri care te pot face sa crezi ca un buget mai mare va rezolva toate problemele tale. Desigur, in majoritatea cazurilor, astfel de ganduri si rezultatele acestora aduc numai regrete pe viitor.

Astfel, ai nevoie langa tine de un wedding planner care sa iti aminteasca constant ca trebuie sa te incadrezi intr-un anumit buget. Ba chiar mai mult, acesta ar trebui sa contribuie in mod activ la gasirea caii de mijloc pentru situatiile care aparent te forteaza sa modifici bugetul alocat nuntii tale.

wedding planner

Vrei un planner care sa vorbeasca cu tine si nu unul care doar sa planifice nunta? Atunci apeleaza acum la agentia boutique Duet Luxe. Echipa de profesionisti a acesteia iti va asculta fiecare gand si dorinta, dar iti va comunica si toate lucrurile necesare pentru ca evenimentul final sa fie unul placut pentru toata lumea!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!