Acasa » Auto » Iata ce trebuie sa faci inaintea unei constatari EuroIns – pentru siguranta dosarului tau de dauna!

Iata ce trebuie sa faci inaintea unei constatari EuroIns – pentru siguranta dosarului tau de dauna!

Dupa cum probabil stii, realizarea unei constatari EuroIns se poate face in termen de maximum trei zile de la momentul producerii incidentului soldat cu dauna masinii tale, in principal. Totusi, pana la trecerea acestor trei zile, trebuie sa iei in calcul cateva lucruri care pot schimba rezultatul evaluarii dosarului tau de dauna.

De fapt, nici nu este vorba de trei zile, sau chiar de o zi completa – ceea ce faci in momentele fix de dupa accident este extrem de important!

Asigura-te ca nimeni nu este ranit

Problema unei constatari EuroIns va fi pusa doar daca incidentul din trafic a avut ca rezultat daune la nivelul celor doua autovehicule implicate. Daca exista raniti/victime, atunci este necesara interventia politiei, lucru care schimba complet natura cazului.

Asadar, inainte de a merge mai departe cu avizarea daunei, asigura-te ca nimeni nu este ranit – catusi de putin. Nu uita ca, in cazul accidentelor de masina, puterea impactului poate fi mare, dar efectele mici, chair neobservabile.

Cere datele asigurarii celuilalt sofer

Vei avea nevoie de datele asigurarii si de contact ale celuilalt sofer. Acestea iti garanteaza faptul ca poti gasi persoana respectiva in cazul in care dauna nu este avizata catre asiguratorul lor. In timpul unei constatari EuroIns cu doi soferi implicati, ambii sunt obligati sa avizeze dauna la asiguratorul lor.

Realizarea unei constatari amiabile

Datele mentionate mai sus vor fi prezente si pe o constatare amiabila. Aceasta se realizeaza atunci cand ambii soferi sunt de acord sa solutioneze accidentul prin intermediul asiguratorilor. In caz contrar, trebuie chemate fortele de ordine care vor intocmi un raport. Acesta din urma va fi apoi folosit de catre asiguratori pentru a determina care persoana este responsabila pentru accident.

Cei mai multi soferi recurg la constatarea amiabila in vederea depunerii unei constatari EuroIns deoarece procedura este mai simpla, fara batai de cap si nu prelungeste procesul de solutionare a dosarului de dauna.

Alege un centru de daune ideal pentru tine

Ideal ar fi sa colaborezi deja cu un centru de daune care iti poate oferi serviciile necesare. Un astfel de centru eficientizeaza procesul de evaluare daune si face realizarea unei constatari EuroIns mult mai usoara – anume direct pe site-ul centrului de daune sau la numarul de telefon aferent.

Totodata, un centru de daune iti poate oferi si servicii aditionale, precum masina la schimb pe durata reparatiilor masinii tale sau servicii integrate de service auto, dupa caz.

In ziua de astazi, centrele de daune sunt prietenul cel mai bun al soferilor care au de-a face cu o dauna intrafic. Acestea ofera si consultanta de specialitate in vederea completarii dosarului de dauna, scazand astfel drastic sansele de respingere a unui dosar.

constatari Euroins

Daca esti in cautarea unui centru de exceptie, atunci www.CarsInv.ro este raspunsul. Centrul Cars Inv colaboreaza cu asiguratorii majori din Romania, pentru constatari EuroIns si nu numai. Totodata, acesta pune la dispozitia clientilor un service auto modern, complet echipat si pregatit pentru reparatia oricarui tip de dauna.

Contacteaza reprezentantii Cars Inv si incepe colaborarea chiar acum!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!