Acasa » Atitudine » Schimbare » 3 motive importante de ce să devii freelancer

3 motive importante de ce să devii freelancer

Freelancer in Romania? Da, este posibil.

Cunosc puțini oameni care nu și-ar dori să-și părăsească joburile de oficiu, mai mult ca atât, urmăresc cum pe parcursul câtorva ani, să ai job la birou e ca și cum ar fi să ai un viciu de care trebuie să te lași.

Lucrurile importante pe care trebuie să le realizăm despre acest stil de viață e că acesta crează o aură de libertate, odată ce începe să-ți iasă bine ce faci, deci e de obicei o investiție de timp pe care este necesar s-o faci.

Însă în momentul în care, de exemplu, urci într-un autocar sau avion și mergi într-o călătorie undeva, îți nimicești plictiseala cu niște lucruri plătite și poate chiar îți recuperezi jumătate din banii plătiți pe bilet de avion cât lucrezi.

Motivul 1: Ești propriul tău șef

Asta nu înseamnă că toată ziua o vei petrece „cu divanul în spate” lenevind, ci este o oportunitate de a-ți fi propriul critic. Asta te poate ajuta să devii cu adevărat mai bun în domeniu. Nu devii mai bun pentru șeful tău, precum o făceai mai devreme, devii mai bun pentru că vrei să progresezi.

Motivul 2: E romantic 

Precum am menționat mai devreme, poți călători lucrând și lucra călători lucrând. Există o vastă întreagă de freelanceri care se mută cu traiul în țările calde și petrec acolo câte șase luni sau mai mult, trecând peste lunile reci ale anului undeva prin Tailanda, India sau Nepal.

Motivul 3: Nu vrei, nu lucra

De fiecare dată când te trezești într-o zi urâtă, nu ești nevoit să ieși grăbit din casă. Ai tot dreptul să te trezești în ritmul care-ți convine și să începi să lucrezi la ora care îți convine.   Puteți găsi oferte de lucru freelancer pe o multime de site-uri pe internet. Le puteți încerca pe cele internațional cum ar fi Upwork.com, Fiverr.com, Freelancer.co.ro și altele, însă exista multe site-uri care se concentrează pe ofertele din anumite țări.

În România puteți găsi oferte pe ro.jooble.org sau pe ro.indeed.com.

Stefirta Adrian

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. A fi freelencer este intr-adevar o meserie destul de placuta din numeroase puncte de vedere. Ca orice alta meserie, la un moment dat devine usor obositoare. In Romania trebuie sa ai o reputatie destul de buna ca sa fii freelancer si unele siteuri accepta posibilitatea de a-ti face legatura cu companiile pentru care sa scrii, doar daca urmezi anumite cursuri, oferite de ei si cu plata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!