Acasa » Dezvoltare personală » Fericire » Top 5 destinații turistice ieftine în 2017

Top 5 destinații turistice ieftine în 2017

Destinații ieftine în Europa

Călătoriile se află cu siguranță pe lista cu dorințe a fiecăruia dintre noi, fiind ceea ce deseori, amânăm din lipsa de timp, resurse sau posibilități. Este o ocazie unică de a descoperi locuri și persoane noi, dar și de a ne relaxa.

Dacă ai nevoie de inspirație pentru destinații de vacanță în 2017, suntem aici pentru a-ți sugera cinci țări care merită vizitate:

  1. Grecia

Poate una dintre cele mai cunoscute și vechi atracții turistice, se menține în topul recomandărilor și preferințelor multor persoane. Peisajele de vis și ospitalitatea localnicilor sunt principalele avantaje. Să nu uităm de mâncărurile delicioase tradiționale.

destinații ieftine

  1. Bulgaria

„Nisipurile de aur” au atras foarte mulți turiști în ultimii ani. Calitatea serviciilor și plajele de pe malul bulgăresc fac din această țară o destinație foarte atractivă. Totodată merită să vizitezi și capitala Bulgariei, Sofia.destinații ieftine

  1. Spania

Madridul sau Barcelona sunt unele dintre cele mai populare destinații turistice în Spania. Barcelona este o locație excelentă pentru un city break, întrucât este un oraș citadin, plin de viață dar și de istorie.destinații ieftine

  1. Muntenegru

O țară mediteraneeană, care îți va oferi nenumărate priveliști de neuitat, dar și clasicele bunătăți ale țărilor mediteraneene precum măslini, citrice sau produse lactate delicioase. Vizitează plajele de vis și debarcaderele pline de mâncăruri proaspete și delicioase.destinații ieftine

  1. Ungaria

Fără doar și poate, capitala Ungariei, Budapesta, este una dintre principalele capitale europene ce atrag anual milioane de turiști. Admiră Dunărea cate străbate capitala Ungariei și podurile ce o împodobesc, în timp ce iei masa la un restaurant mic, dar cochet.destinații ieftine

Fie că în 2017 îți dorești o vacanță prelungită, plină de relaxare sau o mică escapadă într-un oraș european cosmopolit, soluțiile sunt nenumărate. Totodată, pentru a te asigura că îți minimizezi costurile pe cât de mult posibil, încearcă să planifici din timp aceste călătorii cu destinații ieftine pentru a beneficia de prețuri mai mici sau reduceri consistente.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!