1

5 hobby-uri care pot spune STOP anxietății

hobby

Starea de anxietate este determinată adesea de problemele de la serviciu, lipsa banilor, viața de familie sau chiar de sănătate. Toate acestea ar putea determina momente de tensiune de care noi trebuie să învățăm să ne eliberăm, să părăsim starea de agitație și să încercăm o pauză pentru a ne găsi liniștea.

Adesea, ne face bine ceea ce iubim cel mai mult să facem. Un hobby ar putea fi soluția problemelor tale, scăpând astfel de anxietate.

Iată mai jos 5 hobby-uri care pot spune STOP anxietății:

1. Fotografia VS Anxietate

Prin fotografie te poți transforma într-un om liber, într-o persoană gata să exploreze noi și noi dimensiuni. Prin cadrele aparatului de fotografiat poți să descoperi cu adevărat lumea, așa cum o vezi tu, fără măști, fără tertipuri. Te poți exprima liber, poți reflecta asupra ceea ce gândești, într-un cuvânt poți fi tu, o persoană care își abandonează pentru moment grijile și problemele și se dedică acestei arte a fotografiatului.

Fie că alegi să ai drept cadru un peisaj, un om, o clădire, toate acestea te vor ajuta să scapi cât mai ușor de anxietate. Dacă alegi să faci acest lucru nu trebuie să investești foarte mult și poți alege aparate Canon la prețuri bune, perfecte pentru aceste clipe de relaxare.

2. Dansul VS Anxietate

Iată un alt mod prin care poți să îți alungi gândurile rele din viața ta definitiv. Are un efect calmant asupra psihicului, poate tempera emoții așa cum nici nu te aștepți și te poate ajuta să te simți perfect tu cu tine și cu nimeni altcineva. Dansul este un hobby plăcut ce poate fi făcut atât în mod individual, cât și în anumite cercuri sociale. Scapă de stres și dansează, cu siguranță îți faci mult bine!

3. Grădinăritul VS Anxietate

Ți-ai imaginat vreodată cum este să te poți juca cu pământul, să răsădești flori, sa le uzi, să le stropești, să faci lucruri la care nici măcar nu te aștepți? Cu siguranță dacă lucrezi într-o multinațională, cu numeroase taskuri zilnice, mai mult ca sigur te visezi într-un loc verde, în mijlocul grădinii, făcând aceste lucruri. Rezervă-ți timp pentru tine și experimentează un astfel de hobby. Vei vedea că în fiecare zi te vei simți mai bine, mai liber și mai ales încântat de tot ceea ce poți face și uimit de măreția naturii.

4. Înotul VS Anxietate

Îți place să înoți? Atunci mai mult ca sigur stresul dispare. De ce? Pentru că prin înot te vei concentra asupra respirației, te vei concentra asupra ta și vei reuși ca întotdeauna să deții controlul. O persoană care înoată zilnic se simte mai bine, are mai multă energie, fiind gata oricând să ia totul de la capăt ca pe o provocare. Încearcă să introduci înotul în activitatea ta zilnică și mai mult ca sigur vei spune adio stresului pentru totdeauna.

5. Yoga VS Anxietate

Iată o altă variantă prin care poți fi un om liber și prin care poți alunga orice emoție negativă, orice gând rău, lăsând în urmă un trup curat, un gând liniștit. Yoga este un exercițiu de respirație, combinat cu anumite poziții ale corpului. Toate acestea reduc stresul și mai ales oferă clipe de meditație, clipe de eliberare.

Iată mai sus 5 hobby-uri pentru a ține anxietatea și efectele sale mai puțin dorite la distanță. Vei reuși astfel să te simți minunat, să scapi de emoții și mai ales de stres.

Anna
 

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Mituri despre produsele din canabis (CBD) - 28/03/2019

[…] faptul că uleiurile esențiale cbd sunt suplimente sau pot fi folosite ca produse pentru tratarea anxietății. Întrebuințarea lor pentru diminuarea unor boli, precum cancerul sau consecințele diferitor […]

Reply

Leave a Reply: