Acasa » Atitudine » Schimbare » Aspecte de ținut cont pentru aplicarea extensiilor

Aspecte de ținut cont pentru aplicarea extensiilor

Ce tipuri de extensii de păr puteți obține?Sarah McKenna, fost biochimist, stilist și deținător al celui mai pretențios salon aplicare extensii din Londra, Vixen & Blush. Sarah oferă câteva sfaturi în materie de extensii Renumit pentru a crea extensii cu aspect natural, care sunt de înaltă calitate și personalizate pentru a se putea adapta fiecărui client în parte.

Există un număr mare de modalități dar principalele două categorii sunt extensiile temporare  care includ piesele clip-in  și țesăturile pe care se pot adaugă meșele de păr și extensii permanente care sunt structuri de tip „strand-by-strand”, adică multe atașamente mici sunt adăugate, precum extensiile microring.

Ce tip de extensii pot folosi?

Metodele temporare sunt excelente pentru uzura ocazională și sunt de obicei folosite de cei care își doresc doar să-și îmbunătățească aspectul pentru week-end sau pentru un eveniment special.

Clipsurile pentru păr sunt excelente, deoarece pot fi ușor detașate în câteva minute și apoi îndepărtate la fel de ușor.

Metodele permanente sunt utile pentru cei care sunt dezamăgiți de părul lor și simt că au nevoie de păr suplimentar sau își doresc mai mult volum zilnic.

Metoda microring este cea mai populară metodă la Vixen & Blush deoarece este o metodă reutilizabilă – clienții pot repara același păr de mai multe ori.aplicarea extensiilor

Ce tip de extensii de păr să alegeți- sintetice sau naturale?

Este întotdeauna cel mai bine să alegeți părul natural 100%, deoarece alte piese sintetice nu sunt o alternativă convingătoare! De asemenea, este recomandabil să investiți în extensii de cea mai bună calitate pe care v-o puteți permite. Vixen & Blush lucrează doar cu păr rus Virgin și, deși este scump, părul se va păstra ca aspect o perioadă mai lungă de timp, astfel încât costul pe termen lung este mai ușor de acoperit.

Părul sintetic este, de obicei, nefiresc de strălucitor și, de asemenea, este mult mai ușor decât părul uman (care este surprinzător de greu!) Și astfel nu se va mișca niciodată în același mod.

De asemenea, metodele folosite pentru a aplica extensii din păr sintetic nu permit o potrivire a culorilor multi-tonale, deoarece acestea sunt produse în culori bloc. Toți clienții au nevoie de un amestec de culori / nuanțe pentru a obține o potrivire reală a culorilor.

Afectează extensiile sănătatea părului?

Metodele temporare de aplicare a extensiilor din păr nu trebuie folosite niciodată zilnic deoarece sunt aplicate în abundență într-o zonă destul de mică a capului. Dacă acestea sunt folosite ocazional, atunci nu vor exista daune pe termen lung.

Extensiile de păr permanente pot fi folosite pe durată întregii vieți și nu vor provoca daune dacă se utilizează produsele și metodele corecte și se efectuează întreținerea. Sarah susține că la Vixen & Blush sunt mulți clienți care au purtat extensii de păr mai mult de 5 ani în mod continuu și nu au avut niciodată vreun prejudiciu părului lor natural.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!