Acasa » Dezvoltare personală » Managementul banilor » Wikigains.com: Importanța site-urilor cu cupoane de reducere în comerțul electronic

Wikigains.com: Importanța site-urilor cu cupoane de reducere în comerțul electronic

Wikigains.com a realizat câteva studii de piață privind comportamentul solicitanților de cupoane de reducere în timp ce se aflau pe un site de cupoane. Se afirmă că unul dintre cele mai cunoscute site-uri de vouchere din Anglia, Wikigains a decis să monitorizeze activitățile propriilor utilizatori pe wikigains.com.

Chiar contează atât de mult cupoanele de reducere?
Un cod de reducere valabil înseamnă codul final care este introdus la sfârșitul unei tranzacții, ducând la economisirea banilor de la cumpărăturile utilizatorilor. Sondajul efectuat de Wikigains.com are ca și scop să determine utilitatea cupoanelor valabile și impactul pe care îl au asupra deciziilor de cumpărare ale utilizatorilor .

Acest articol evidențiază punctele esențiale care dovedesc importanța site-urilor cu cupoane, în special în ceea ce privește conversia online și valoarea comenzilor.

Site-urile de cupoane sunt pe al 2-lea loc în motoarele de căutare
Rezultatele studiului Wikigains indică faptul că site-urile cu cupoane se situează pe al doilea loc în motoarele de căutare, dintr-o listă care prezintă cele mai utile resurse de cupoane conform preferințelor utilizatorilor.

Lista include, de asemenea, influencerii cum ar fi bloggerii, vloggerii, site-uri de recuperare a banilor, site-uri de comparare, precum și marketerii din social media cu mii de fani.

Cercetarea de la Wikigains a arătat că un număr mare de cumpărători nu exclud în totalitate alte resurse din online decât cele care dețin notorietate (site-uri de căutare și cele de cupoane). Utilizatorii afirmă că site-urile de conținut, cum sunt platformele de comparare a prețurilor și blogurile de revizuire a produselor, își au rostul lor. Pe termen lung însă, site-urile cu cupoane au fost considerate mai utile decât toate celelalte site-uri de urmărire.cupoane de reducere

Site-urile cu cupoane îndeplinesc o serie de funcții

1: Site-urile de cupoane acționează ca un registru de produse și servicii
Cercetarea Wikigains a constatat că site-urile cu cupoane îndeplinesc o serie de funcții, pe lângă furnizarea utilizatorilor a unui cupon de economisire a banilor. Ele arată, de asemenea, utilizatorilor unde se găsesc anumite produse, acționând astfel ca un registru de produse și servicii. Această funcționalitate ajută cumpărătorii să decidă în mod eficient anume de pe ce site să cumpere un produs.

2. Site-urile de cupoane funcționează ca un instrument de comparație
Mai mult decât atât, conform cercetării de la Wikigains, peste 90% dintre cumpărători cred că site-urile cu cupoane servesc și ca instrumente de comparație. Cumpărătorii au apelat la site-uri cu cupoane atunci când au avut deja o anumită achiziție în minte, dar au dorit să compare prețurile și caracteristicile de la alți furnizori.

3. Cupoanele cresc conversiile și valoarea financiară a comenzilor
Wikigains a concluzionat că cupoanele de reducere oferă un argument convingător asupra consumatorilor de a face o achiziție neintenționată. În primul rând, atunci când vine vorba de un achiziție nesigură, cupoanele de reduceri s-au dovedit a fi vitale pentru a aduce acel gram de certitudine necesară pentru a apăsa butonul „Cumpărați acum”.
Mai mult, există câștiguri laterale odată ce cumpărătorii își fac rost de un cupon bun. Este efectul marketingului că cupoanele bune au determinat cumpărătorii să introducă produse suplimentare în coșul lor virtual de cumpărături.

Să economiști bani este mai important decât a rămâne loial
Cei de laWikigains au constatat, de asemenea, că economisirea banilor întrece loialitatea față de o anumită marcă. Persuasivitatea cupoanelor de discount pentru a influența un client pe site-ul dvs. este cunoscută prea bine de către marketerii.
Mulți comercianți încearcă acum să profite de acest fenomen prin publicarea de coduri de cupoane în locurile vizibile de pe site-urile lor. Prin aceasta, ei speră că utilizatorii vor rămâne pe site-ul lor și nu vor abandona procesul de achiziție în căutarea unei oferte mai bune pe un alt site.

Să oferi cupoane pe propriul dvs. site nu este suficient
Wikigains au descoperit că pentru comercianții care au propriile cupoane de reducere în propriul site, nu au oprit utilizatorii în a părăsi site-ul pentru a căuta în altă parte o ofertă mai bună. De fapt, nu este neobișnuit să vedem cum cumpărătorii aleg să caute oferte și la alți comercianți pe un site de cupoane specializat, spre deosebire de propriul site al comerciantului. Asta pentru că cumpărătorii cred că comercianții cu amănuntul intenționează să-și ofere în mod deliberat ofertele de cupoane cu cea mai bună valoare, în comparație cu site-urile de cupoane.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!