Acasa » Auto » Beneficiile achiziționării unui autovehicul second hand prin Porsche Finance Group

Beneficiile achiziționării unui autovehicul second hand prin Porsche Finance Group

Dacă nu aveţi un buget mare, dar totuși vreţi o mașină într-o stare destul de bună și în care să nu fie nevoie să investiţi încă de la primii kilometri parcurși, o mașină rulată achiziționată prin intermediul Porsche Finance Group este cea mai bună alegere.

Societatea specializată în găsirea celor mai bune soluții de finanțare pentru toți cei care își doresc o mașină nouă sau second hand îndeplinește visele a milioane de conducători auto ținând cont de posibilitățile financiare ale acestora.

Beneficiile achiziției de mașini rulate

Mașinile rulate sau mașinile second hand au întotdeauna un preț de achiziție mult mai mic comparativ cu cele noi. Desigur, anul în care mașina s-a lansat, numărul de kilometri, starea de ansamblu, actele etc. vor avea un impact semnificativ la stabilirea prețului de achiziție. Însă, se mai știe și faptul că nu orice vânzător care acționează drept persoană fizică este întotdeauna sinceră cu starea mașinii pe care o vinde, chiar dacă din punct de vedere al aspectului și a unor posibile mici teste aceasta pare să fie conform așteptărilor.

De exemplu, vânzătorul poate omite faptul că mașina a fost implicată într-un accident sau că are anumite piese cu o stare mai puțin bună. Un preț de tip chilipir ar trebui întotdeauna să pună întrebări doritorilor de o mașină nouă, acesta fiind și motivul pentru care este bine să nu achiziționați o astfel de mașină de oriunde sau de la oricine. Implicit, se recomandă evitarea achiziției unor mașini mult prea vechi sau foarte uzate care v-ar putea da bătăi de cap, chiar și ca începător.

Doar pentru simplul fapt că vă doriți o mașină mai ieftină, chiar dacă sunteţi

începător, nu înseamnă că este bine să vă mulțumiți cu orice.

De ce să cumpăr autovehicule rulate prin Porsche Finance Group?

O mașină mai bună, chiar și când vine vorba de autovehicule rulate, presupune niște costuri destul de importante. Porsche Finance Group simplifică însă lucrurile oferindu-vă sprijinul financiar de care aveți nevoie la viitoarea achiziție. Dacă veți alege o mașină în Leasing sau credit a cărei vechime nu depășește 12 luni și limita de 100.000 km, deci este practic ca nouă, societatea vă oferă posibilitatea să o achiziționați în rate avantajoase cu 3 luni perioadă de grație și 30% valoare reziduală.

Beneficiile sunt oferite și către cei care aleg o mașină cu o vechime mai mare, de până la 4 ani, dar care totuși a circulat în limita maximă a 100.000 km. Suplimentar se mai asigură și un bonus cuprins între 2-4% la încheierea unei polițe de asigurare prin serviciul propriu Porsche Group sau la partenerii cu care aceștia colaborează.

Porsche Finance Group oferă posibilitatea persoanelor juridice și fizice să achiziționeze unul sau mai multe autovehicule prin leasing financiar sau operațional, mai simplu ca niciodată, fără compromisurile asociate băncilor sau altor sisteme de finanțare incerte. Compania mamă are o vechime de peste 50 de ani în domeniu și finanțează prin oferte de leasing și creditare automobile precum: Wolkswagen, Audi, Skoda, Seat, Porche și altele.

Așadar, dacă și dumneavoastră vă doriți o mașină bună, cât mai nouă, dar nu dispuneți de suma necesară, Porsche Finance Group este gata să vă vină în ajutor cu cele mai potrivite soluții de finanțare.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

  1. Cumpararea unui autovehicul second-hand poate fi o optiune mai buna decat achizitionarea unuia nou, datorita reducerii costurilor si a faptului ca multe masini second-hand sunt inca in stare buna

  2. Felicitari pentru articolul interesant despre avantajele mai mult decat interesante ale achizitionarii de autovehicule rulate prin intermediul Porsche Finance Group! Este o solutie ideala pentru cei care isi doresc o masina in stare buna, dar nu au un buget foarte mare. Acest articol ofera informatii utile care vor ajuta soferii noi sa faca alegerile corecte la achizitionarea unei masini second hand si sa evite riscurile inerente. Bravo!

  3. Achizitionarea unui masini second poate fii mult mai sigura dintr-o sursa de incredere, in care poti vedea tot istoricul masinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!