• Home
  • Cadouri

Brățările cu simbol și cum devin aceste accesorii purtătoare de noroc

Brățările

Oamenii cred cu tarie in puterea unor elemente, in noroc, in simboluri si in straduinta de a atrage energii pozitive asupra lor. Nu este un manifest nou, ci chiar unul cu istorie. De-a lungul timpului au tot existat astfel de elemente cunoscute drept purtatoare de noroc, aducatoare de liniste. Povestea lor complexa a ramas ca un reper pentru talismane si au devenit un motiv in plus de a le purta la tinute, sub forma de accesorii.

Din seria de accesorii ce poarta o poveste in spate se numara si colectiile de bratari charm. Acestea includ evident elemente considerate a fi aducatoare de noroc. Dincolo de planul simbolic, acestea au cunoscut un interes din punct de vedere estetic, devenind la ora actuala un tip de accesoriu dintre cele mai indragite.

Bratara de care nu te poti lipsi

O bratara charm este adesea cea care se poarta oricand si oriunde si de care cu greu te poti desparti. Cum li s-au atribuit tot felul de povesti, de la protectia impotriva ochilor curiosi si rai pana la a fi aducatoare de noi oportunitati, acestea au mereu un motiv in plus pentru care sunt mereu purtate si nu uitate in sertare sau folosite doar ocazional.

Desigur ca pe masura aprecierii lor ca si concept este si partea de design si estetica. De regula astfel de bratari sunt cu un puternic accent pe partea de elemente decorative. Iata si cateva exemple de la Old Skipper:

  • Bratara din franghie nautica, cu element decorativ ochiul pestelui. Se spune despre acesta ca are rol protector si este adesea intalnit la tot felul de accesorii. In varianta propusa de Old Skipper astfel de bratari au clasica inchidere in ancora sau brida, cu franghie rasucita si multiple variante cromatice. Ochiul pestelui este incadrat intre elemente stralucitoare, batute in pietre. Jocul de elemente, franghia dublata spre exemplu, este o nota de originalitate pentru fiecare tip de bratara in parte.
  • Bratara din franghie cu clasicul charm – bila cu pietre – ce poate fi de diferite culori. Impactul vizual este unul puternic si datorita stralucirii acestui element. La Old Skipper astfel de bratari dispun desigur de varietate. Este vorba atat de varietate de culoare privind charm-ul, cat si la designul bratarii: poate include doua benzi de piele, cu franghie nautica pe laterala sau numai din franghie nautica ce se impleteste intr-un mod unic.

bratarile

Unele stiluri sunt minimaliste, altele sunt ceva mai expresive. Astfel de bratari se potrivesc stilurilor diferite, cadrelor diverse. Se pot purta atat de barbati, cat si de femei sau copii. Sunt adorabile si pot fi integrate usor la tinute casual, smart casual, de zi cu zi sau chiar si la ocazii speciale. Au fost concepute sa fie versatile si demonstreaza acest lucru din plin.

Pentru cei care doresc sa descopere universul bratarilor charm, Old Skipper satisface cu variante dintre cele mai complexe. Trebuie spus ca sunt de calitate, durabile si unice, avand posibilitatea de a alege una in functie de marimea incheieturii mainii specifica fiecaruia.

Invitat
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: