Cadouri pentru bărbați

Cadouri pentru bărbați

Vă spuneam într-un articol că ar fi bine ca din când în când să facem cadouri simbolice bărbaților din viața noastră.

Pentru o femeie parcă găsești întotdeauna o mulțime de cadouri pe care să le poti face. De la haine, la accesorii, excursii, bijuterii, produse cosmetice sau pur și simplu o cină romantică. Dacă stai să te gândești un pic îți vin în minte mai multe idei de cadou. Pe când în cazul bărbaților, este un pic mai provocatoare situația. La orice aniversare stai și răsfoiești paginile de pe internet ca să te inspiri. Nu este deloc ușor să-l impresionezi și să-i daruiești lucrul pe care-l va aprecia sincer.

Mă gândeam să vă propun 3 cadouri cu care ați putea impresiona partenerul. Și nu, nu sunt simbolice, ci din contra, au un preț caț să reducă din restanțele pe care, probabil, le avem mai toate doamnele și domnișoarele. 🙂 Sunt genul de cadouri pentru care ar fi nevoie să spargem pușculițele și să fim atente, când îl vom cumpăra, dacă îl reprezintă sau nu. Un cadou care poate fi oferit în combinație cu altele sau de ce nu, separat.

1: Aș începe cu a vă propune să-i cumpărați ceea ce-l pasionează.

Ca și o idee poate fi o minge de fotbal, dacă partenerul mai uită câteodată de tine și merge pe teren sau la o bere cu baieții să se uite la meciuri.

În luna decembrie a fost organizat un eveniment numit – OMega Donație – Dă rai din ce ai! organizat de Omega House în care banii strânși au fost trimiși către MagicHome. Acolo printre obiectele și serviciile puse la licitație a fost și o minge semnată de cei mai renumiti fotbaliști din România. Așa că dacă iubitul tău este microbist și iubește Steaua sau Dinamo puteai licita mingea și sunt sigura că-l impresionai. Sau pur și simplu cumpără o minge pentru a nu uita de pasiunea sa.

Urmărește-i pasiunile și dorințele pentru un scurt interval de timp și sunt sigură că-ti va da indicii. Dacă nu, întreabă-l direct ce-și dorește ca să nu dai greș cu cadoul.

Cadouri pentru bărbați

2: Set și accesorii pentru birou.

Dacă partenerul lucrează la un birou – fie el manager sau în subordine, poate că este antreprenor, îl poți surpinde cu un set de birou. Poți căuta cadouri de lux pentru birou și vei gasi seturi foarte frumoase și cu bun gust care să-i înfrumuseteze biroul. Sau îi poți face cadou câteva accesorii pentru biroul său care să-i aducă zilnic aminte de tine.

Acest gen de cadou poate fi oferit și în cadrul firmei tale, dacă în curând aveți vreun eveniment și sunteți în pană de idei…

3: Brătări din argint.

Știu că sunt unii barbați carora le plac brățările. Dacă și partenerul tău iubește acest accesoriu, îi poți oferi una dintre aceste brățări din argint pentru bărbați. Fie că este ziua lui naștere, aniversarea voastră sau pur și simplu i-o vei dărui fără vreun motiv, îl vei surprinde prin faptul că ești atentă la pasiunile sale. Caută brățara care să i se potrivescă stilului său. Să fii atentă la aceste detalii, pentru a nu da greș sau să nu riști ca să fie pusă într-un sertat și uitată acolo.

Te las cu aceste 3 idei pentru un cadou mai special. Probabil tu singură știi ce i se potrivește partenerului tău, îi cunoști dorințele și pasiunile. 

Ardeleanu Elena
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: