Acasa » Călătorii » Top 3 lucruri pe care să nu le uiți acasă când pleci în călătorie

Top 3 lucruri pe care să nu le uiți acasă când pleci în călătorie

Cine nu așteaptă cu sufletul la gură plecarea într-o nouă aventură?

Oricât de aproape sau de departe de casă ar fi destinația, entuziasmul nu poate fi păcălit. O vacanță în toată regula înseamnă distracție și relaxare, de fiecare dată în locuri noi. De vreme ce buna ta dispoziție este deja pregătită, nu mai rămâne decât să te preocupi de bagaj.

Pentru vacanțele lungi, de 7 sau 10 zile, deja știi că vei lua cu tine jumătate din garderoba sezonului, multe accesorii pe care nu le vei folosi și alte lucruri mărunte, doar ca să te asiguri că ai totul la îndemână în orice împrejurare. Cele mai grele decizii privind bagajele intervin, însă, atunci când trebuie să pleci într-o vacanță de doar câteva zile.

Dacă nu te-ai hotărât încă, găsești preturi mici la city break-uri pe Megaplaza.ro, chiar și pentru cele mai neașteptate destinații. Trolerul tău este deja nerăbdător să vadă următoarea oprire.

călătorie

 

Iată cele mai utile 3 lucruri pe care să le ai în bagajul pregătit de un city-break:

  1. Întrucât vei călători, probabil, cu un geamantan sau un rucsac micuț, trebuie să renunți la lucrurile care nu sunt cu adevărat folositoare. Unul dintre acestea este trusa de machiaj. Oferă-ți câteva zile de libertate și câteva zeci de minute în plus de dormit dimineața, lăsându-ți fondul de ten și rimelul acasă. În schimb, pentru un look proaspăt și îngrijit, foloseste balsamul de buze de la Bottegaverde, pe care îl poți purta ușor în geantă. Dacă nu este neapărată nevoie, lasă acasă și produsele de baie. Marea majoritate a hotelurilor pune la dispoziția turiștilor astfel de facilități.
  2. Chiar dacă pleci pe timpul primăverii sau vara, nu uita să pui în bagaj și o ținută pentru zile cu temperaturi mai scăzute. Vremea te poate lua prin surprindere oricând, cu toate că ești convins că prognoza arăta 19, și nu 9 grade Celsius. Uneori, o eșarfă, o geacă de ploaie și o simplă pereche de blugi sunt mai mult decât de ajuns pentru a te salva din situații neplacute și friguroase.
  3. Fie că pleci în țară sau în străinătate, este indicat să ai mereu bani cash la tine. Nu se știe niciodată ce situații neprevăzute apar ori în ce locuri fără POS funcțional ajungi și nu ai cum să-ți plătești cumpărăturile. Alege să schimbi valuta înainte de a pleca, în locuri cu un curs acceptabil și evită casele de schimb din aeroporturi, ce percep comisioane de neacceptat. Mulți dintre cei cu experiență în călătorii își pun banii cash în mai multe locuri din bagaj pentru a fi găsite mai greu de hoți și pentru a nu risca să-i piardă.

Orice excursie trebuie să fie perfectă, deci nu lăsa nimic să-ți strice buna dispoziție sau timpul pe care îl poți fructifica în zeci de alte feluri. Relaxează-te, simte-te bine și profită de scurtul timp pe care îl ai ca să descoperi locuri și oameni noi!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!