Acasa » Cadouri » Ce cadouri putem cumpăra pentru șefi?

Ce cadouri putem cumpăra pentru șefi?

Curaj, respect, loialitate?

Parcă îți vin rapid în minte momentele în care începea șeful tău ședința de luni dimineața cu asemenea cuvinte și te inspira puternic atât cât să-ți ajungă pentru o săptămână întreagă.

Știi că el este cel care, independent de situația în care te afli, te influențează în prezentul dar și viitorul tău profesional. Îți susține cariera și contribuie la dezvoltarea ta. Și mai știi că mărțișorul se apropie si că vrei să îi mulțumești într-un fel pentru toată motivația pe care ți-o oferă (în cazul în care ai o șefă 🙂 ).

Dar ce cadou luăm șefului? Cât de inspirat ești atunci când trebuie să alegi un cadou pentru șeful tău?  Oare ceva simplu, simbolic, deoarece parcă nu știi exact ce vrei să cumperi și nici nu vrei să te afli în situația de a cumpăra ceva ce nu i-ar fi pe plac? Oare ceva mai mult, pentru că ai vrea să-ți arăți recunoștința, mulțumirea și respectul pentru toată susținerea pe care ți-o oferă?

Cadouri bărbați

Șef multi-tasking? Șef boem? Șef tradițional? Șef prietenos? Șef tot timpul punctual? Șef implicat? Șef gânditor? Oricare ar fi, trebuie să fii sigur că ceea ce îi oferi îl descrie și îl surprinde pozitiv. De la un ceas de birou elegant, la butoni de cămașă pretențioși sau un stand special de cărți. Pentru că e clar că citește. Citește oameni, însă prin experiențe din cărți.

Recunostința poate fi arătată prin lucruri simple, precum un notebook personalizat, un stilou clasic sau un clips pentru bani, (pentru că desigur că își dorește ca economiile să fie bine puse deoparte 🙂 și știi că nu îi fac prea mare plăcere portofelele voluminoase) sau ceva mai valoros… un cadou care să unească sensuri, idei, recunoștințe.

Sau îți poți imagina o întâlnire cu șeful și echipa ta, sărbătorind cu o șampanie priectele reușite și munca multă depusă în prima jumătate a anului! Dintr-un glob tip bar impunător prin eleganță, funcționalitate și design puteți alege o destinație fie în București, Bruxelles, Viena sau Amsterdam… oriunde globul se oprește în momentul în care îl învârți. Eventual îl întrebi destinația care poate susține planurile, emoțiile și potențialul relației dintre voi! 🙂

Este vorba până la urmă despre emoția pe care o poți stârni atunci când oferi cadoul pe care l-ai gândit ca o bucurie pentru persoana pe care o apreciezi. Și mai este vorba despre păstrarea amintirilor, despre menținerea legăturilor și despre arătarea recunoștinței. Știm că este dificil să cumperi cadouri pentru bărbați. Asigură-te că intenția și originalitatea sunt corect înțelese și alege să-ți arăți respectul într-o manieră remarcabilă.

Tu ce cadou îi vei oferi șefului tău?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!