Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Ce cerințe de rulaj au bonusurile de la cazinou?

Ce cerințe de rulaj au bonusurile de la cazinou?

Cum funcționează bonusurile cazinourilor online? Tipuri de bonus, cerințe de pariere, valabilitate, condiții generale. 

Bonusurile gratuite ale cazinourilor sunt un instrument cheie de marketing pentru cazinourile online, care este important pentru atragerea de clienți noi și păstrarea clienților existenți. Cu ceva timp în urmă, existau multe bonusuri cu condiții înșelătoare, în urma cărora jucătorii nu puteau retrage câștigurile. Cu toate acestea, concurența crescută și presiunea din partea autorităților de reglementare au îmbunătățit semnificativ situația și pe piața jocurilor de noroc la casino online se găsesc multe bonusuri de la operatorii români, atractive, cu condiții și cerințe de pariere corecte. Aceste bonusuri funcționează de fapt în beneficiul jucătorilor.

Cum funcționează bonusurile cazinoului?

Bonusul este un tip de premiu pe care îl primiți atunci când deschideți un cont pe site-ul unui cazinou, faceți un depozit sau pariați cu bani reali. Cel mai obișnuit bonus este sub forma unui credit cu care puteți juca. După ce îndepliniți anumite condiții, suma va fi creditată în contul vostru.

Alte bonusuri disponibile pe scară largă sunt așa-numitele rotiri gratuite sau bani înapoi (returnarea o parte din banii pe care i-ați pierdut). Utilizarea bonusurilor vă prelungește jocul și vă oferă o a doua șansă dacă pierdeți. Așa vă jucați, deși ați pierdut deja depozitul inițial. Deși cerințele de bonus sunt adesea destul de restrictive, aveți șansa de a transforma bonusul într-un câștig de retragere.

Tipuri de bază ale bonusurilor

Bonus la prima depunere

Primiți un bonus de bun-venit în funcție de suma depusă în contul de jucător. De obicei, cazinoul vă oferă 50% sau 100% din valoarea depozitului, dar uneori suma poate ajunge la 200%, 300% și mai mult. De obicei, există un plafon pentru suma maximă a bonusului. Bonusurile de depunere sunt anunțate prin oferte precum „bonus de 1o0% până la 1000 RON”. Cu toate acestea, fiți atenți la condițiile bonusului și acordați o atenție deosebită cerințelor de pariere și limitelor maxime de retragere, care sunt foarte importante.

Bonus fără depunere

Este deosebit de popular printre acei jucători care doresc să câștige fără să-și asume riscuri. Cel mai adesea este administrat pentru înregistrare și nu este supus unui depozit. De obicei, este în valoare de până la 50 RON, iar condițiile din acest bonus sunt de obicei dificil de îndeplinit.

Bonus Învârtiri gratuite 

În loc de numerar, cadoul este în formă de rotiri gratuite pe jocurile de tip slot. Câștigurile nu sunt creditate imediat în contul vostru. Acestea se acumulează ca un credit bonus cu cerințe suplimentare (ca și pentru bonusurile fără depozit). Numai după îndeplinirea acestor condiții, cazinoul va transfera bani reali în contul vostru de jucător, pe care îl puteți retrage ulterior.

Program de loialitate

Fiecare cazinou încearcă să-i păstreze pe jucătorii de top, flatându-i cu oferte speciale. Beneficiile pe care le oferă programele de loialitate sunt greu de rezumat. Acestea includ cel mai adesea magazine online cu articole promoționale care pot fi achiziționate cu puncte de fidelitate, precum și jocuri sau competiții exclusive pentru jackpot-uri sau vacanțe în străinătate. Alte avantaje populare sunt cerințele mai mici de pariere ale bonusului.

Condiții generale pentru bonusuri

Încasarea unui bonus de la cazinou și posibilitatea retragerii acestuia se obțin numai după îndeplinirea anumitor condiții. Asigurați-vă că citiți cu atenție versiunea detaliată a termenilor și condițiilor de pe site-ul cazinoului. Dacă nu înțelegeți ceva, nu ezitați să contactați asistența cazinoului.

  • Un singur cont și un singur bonus de persoană, gospodărie, adresă IP, adresă de e-mail, card de credit sau cont bancar. Niciodată să nu vă gândiți să înregistrați mai multe conturi pentru a accesa mai multe bonusuri. Așadar, nu numai că nu veți primi bonusul, dar pot, de asemenea, să anuleze sumele câștigate corect de la un depozit standard. Unele cazinouri pot chiar să vă închidă contul și să nu vă restituie depozitul dacă încălcați oricare dintre regulile de mai sus.
  • Când vă înregistrați, utilizați întotdeauna date personale corecte, altfel nu veți primi câștigurile. Cazinoul vă va verifica identitatea înainte de retragere și, în cele mai multe cazuri, va trebui să trimiteți copii scanate mai multor documente de identitate (carte de identitate, permis de conducere și / sau pașaport, ultima factură la întreținere).
  • Nu există nicio modalitate de a retrage bonusurile imediat. Trebuie să derulați întotdeauna valoarea bonusului în mod repetat la cazinou (așa-numitele cerințe de pariere). Rularea bonusului înseamnă că suma pariurilor voastre într-un joc depășește un anumit număr de ori valoarea inițială. Cu un bonus de 1000 RON și cerințe de pariere x30, trebuie să efectuați pariuri în valoare totală de 30.000 RON. Dacă jucați sloturi și pariați 10 RON pe rotire, trebuie să rotiți de 3000 de ori (indiferent dacă câștigați sau pierdeți). Jucătorii pierd majoritatea bonusurilor înainte de a-și îndeplini cerințele de pariere.
  • Există, de obicei, unele jocuri de cazino limitate atunci când se joacă cu un bonus. Mai ales în cazul jocurilor cu plăți mai mari, cum ar fi majoritatea jocurilor de masă, veți găsi restricții sau cerințe de pariere mai mari (uneori de 10 sau 20 de ori mai mult decât condițiile de pariere de bază) sau aceste jocuri vor contribui la cerințele de pariere într-o măsură mult mai mică sau deloc.
  • Timp pentru îndeplinirea condițiilor – Fiecare bonus vine cu o anumită valabilitate, perioada în care trebuie să vă îndeplinești toate condițiile, pentru că altfel cazinoul îl va anula. De obicei, acestea sunt de la 30 la 90 de zile, depinde întotdeauna de cazinou și de bonus.
  • Unele bonusuri, în special cele fără depozit, dar uneori și cele cu cu depozit, au limite de retragere maxime. Dacă, de exemplu, un bonus fără depunere este prevăzut cu limita maximă de retragere de 5000 RON, iar jucătorul câștigă 6000 RON, acesta poate retrage numai 5000 RON, iar restul este anulat.
  • Pentru a accesa unele bonusuri, trebuie să introduceți un cod promoțional în timpul procesului de depunere sau la înregistrarea unui nou cont. La unele cazinouri online, trebuie să contactați asistența și să furnizați codul bonus pentru a solicita bonusul.

Ar trebui să jucați numai la cazinouri de renume. Puteți găsi informații despre reputația unui cazinou tastând „reclamații cu numele cazinoului” în motorul de căutare sau verificați cazinoul pe site-ul ONJN-ului. Dacă întâlniți numeroase reclamații, nu vă deschideți cont la acest cazinou, oricât de atractive sunt bonusurile pe care le oferă.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!