Acasa » Atitudine » Ce ești dispus să oferi vieții tale?

Ce ești dispus să oferi vieții tale?

Legea atracției, Energie, credință într-un zeu anume, Universuri paralele. Tu în ce crezi? Care este forța mai mare decât tine în care ai încredere? Poate să fie și iubirea.

Îți pui credința pe un piedestal și cu genunchii sfărâmați lansezi cereri… către univers.

„Vreau o relație fericită, vreau o afacere și bani, vreau o casă mare, vreau încredere în mine.”

Și îți imaginezi cum ar fi să le ai. Și crezi în dorințele tale. Îți ignori logica pe alocuri și aștepți (ne)răbdător să-ți vezi visele devenite realitate.

Universul nu este interesat de ceea ce ai nevoie să primești, ci de CEEA CE OFERI.” – Annemarie Postma

Tu poate că vrei de la viața ta tot, dar întrebarea e… ce oferi tu vieții tale?

Orice vis ai avea, înainte de a primi ceea ce vrei, va trebui să oferi ceea ce poți – și poți mai mult decât îți poți imagina.

Cum ar fi dacă în loc să aștepți răspunsul la rugăciunile tale, te-ai servi tu cu tot ce are mai bun să-ți ofere viața? Ce-ar fi dacă în loc să vrei tot mai mult, ai oferi tot mai mult?

A dărui și a primi sunt în esență același lucru. Precum o monedă, care are două fețe. Indiferent dacă este cap sau pajură…are aceiași valoare.

În realizarea oricărui vis sunt importante ambele aspecte. Să știi să primești și să dăruiești.

Știi ce vrei, ai un scop, cerința ta e clară. Ce faci mai departe? Ce oferi tu? Dăruiești timpul, încrederea și perseverența ta? Plătești prețul? (Prețul poate să însemne să înveți lucruri noi sau să fii mai organizat)

Dacă vrei să-ți vezi visele cu ochii, va trebui întâi ca visele tale să vadă că meriți să vină la tine sub formă palpabilă.

Hai să-ți dau câteva exemple:

Vrei mai mulți bani. Întâi va trebui să conștientizezi ce programe mentale te țin departe de ei, ce venituri și cheltuieli ai și să fii dispus să-ți faci un cont de economii (arată respect față de bani).

Vrei o afacere din pasiunea ta. Întâi va fi necesar să crezi în tine și în scopul tău, să înveți lucruri noi, să perseverezi chiar atunci când lucrurile nu par roz, să schimbi strategia și uneori, chiar să dai bani din buzunar pentru a investi în scopul tău.

Vrei o relație perfectă. Întâi ar fi ideal ca relația ta cu tine să fie perfectă. Să vezi ce convingeri ai referitoare la relații, bărbați/femei.

Orice vis ai alege, trebuie să dăruiești tu întâi. Vieții nu-i pasă de visele tale. Ție îți pasă de ele. Și pentru asta trebuie să vezi ce-ți oferi tu ție și vieții, în așa fel încât efectul să se întoarcă la tine.

Diferența între oamenii care reușesc și cei care nu, este că cei dintâi, au convingerea că dețin controlul propriei vieți, iar cea de-a doua categorie au impresia că viața se întâmplă.

Detașează-te de rezultatul pe care ți-l dorești și concentrează-te pe ce ai tu de făcut. Atunci când dai din tine tot ce ai mai bun, schimbarea se va produce din interior spre exterior și vei primi exact ce și cât ai dăruit tu.

Înainte să te plângi că nu ai încredere în tine, nu ai noroc, nu ai prieteni (și mai adaugă tu ce îți repeți mai des), gândește-te ce acțiuni ai făcut pentru a obține aceste lucruri? Ce oferi tu pentru a avea încredere în tine? Îți dai timpul necesar să înveți, să crești, să ai mici succese?

Ceea ce aștepți de la viața și de la ceilalți, este exact ce îți lipsește și consideri că nu îți poți oferi singur. Ce emoție cauți să împlinești prin dorința ta? Cum ai putea să-ți oferi acel lucru, fiind responsabil de viața și acțiunile tale?

Poftiți vă rog!

Viața îi binecuvântează pe cei care înțeleg că nu este vorba de a te ruga și a aștepta, ci de a-ți lua ceea ce poftești, din magazinul infinit. Nu există nimeni care să te servească cu bomboanele dorite. E autoservire. Desigur, pentru a ajunge la raftul dorit, trebuie să faci niște pași. Ești dispus să te miști în direcția aia?

Lasă-mi un comentariu și spune-mi ce vis mare ai și ce crezi că trebuie să oferi, înainte de a primi? Ce ești dispus să oferi vieții tale?

Spor la dăruire și… auto-servire.


Raluca scrie și pe blogul său personal: entuziasm.ro.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

6 răspunsuri

  1. Nu mi-am oferit mai nimic…Altora le-am dat tot ce am avut mai bun. La inceput, nu am primit de la viata decat o casnicie destramata, din care a rezultat un copil cu grave probleme de sanatate. Dupa 45 de ani, „oferind” ca si pana atunci, viata, Bunul Dumnezeu mi-au dat un sot, asa cum mi l-as fi dorit de la inceput.
    La varsta mea, nu mai am ce sa-mi doresc,decat sanatate fiului, sotului si mie.

  2. Eu sunt la inceputul drumului, dar sunt sigura ca viata este minunata pentru mine si pentru familia mea.Ce mi-am oferit? Un lucru deosebit si neasteptat pentru mine-mi-am oferit un nou drum , un drum cu zambete, cu dragoste, cu fapte bune si cu gandire pozitiva.
    Ce mi-am oferit? Am invatat sa ma iubesc pe mine insumi ecaxt asa cum sunt -cu bune si cu rele.
    Va multumesc si va iubesc

    1. Daca doresti o locuinta a ta, ofera-ti pasii mici prin care poti ajunge la ea :). Vezi cum ti-ai dori sa arate si cum vrei sa te simti in locuinta ta. Viziteaza cateva locuri (chiar daca nu cumperi inca) si vezi cum te simti. Ofera-ti credinta ca poti sa ai asta . Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!