Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Ce spun specialiștii despre iPhone XR?

Ce spun specialiștii despre iPhone XR?

In ciuda criticii noastre asupra modurilor de iluminare in scena, ne plac de fapt rezultatele celorlalte optiuni de mod Portrait, asa ca suntem bucurosi ca Apple le-a utilizat la XR. Unul dintre beneficiile utilizarii modului Portret pe iPhone XR este ca functioneaza intr-adevar putin mai bine la lumina scazuta decat la alte iPhone-uri. Acest lucru se datoreaza faptului ca foloseste un obiectiv cu unghi larg pentru a face o fotografie si, prin urmare, poate lasa mai multa lumina sa treaxa (si functioneaza mai bine cu copiii mici care nu vor sta locului pentru poza).

Partea laterala a acestui lucru este ca fotografiile de tip portret realizate cu XR are un unghi larg, astfel ca subiectul dvs. nu va umple cadrele atat de mult, cu exceptia cazului in care faceti zoom.

Modul portret iPhone XR v 8 plus

Vorbind despre zoom, asta e cealalta problema: iPhone XR nu are zoomul optic al telefonului X si al altor iPhone-uri, asa ca daca incerci sa te apropii, poti sa pierzi o anumita calitate deoarece zoomul se face digital.

Ultima data cand Apple a lansat un iPhone „mai ieftin” a fost iPhone SE si anterior acelui iPhone 5C. In ambele cazuri componentele au fost din generatia anterioara. Dar iPhone XR are acelasi procesor A12 Bionic si motorul Neural Engine ca XS, si ca rezultat, exista o diferenta foarte mica in performanta celor trei iPhone-uri, dupa cum puteti vedea din diagramele de mai jos.

Ceea ce este cu adevarat interesant este faptul ca iPhone XR de fapt depaseste iPhone XS si Max in unele zone, in mare parte pentru ca este alimentat cu mai putini pixeli.

Asa cum stim deja, numai iPhone XR are optiunea de 128GB, ceea ce noi simtim este un bonus. De fapt, este vorba doar de 50 de lire sterline / 50 de dolari mai mult decat 64GB pe iPhone XR, asa ca am indemna pe oricine sa mearga pentru acel model.

In ceea ce priveste optiunea de 512 GB, care este rezervata pentru iPhone XS si XS Max, dar sugeram ca in aceste zile, cu iCloud care ofera pana la 2 TB de spatiu de stocare, permitandu-va sa descarcati datele care ar ocupa spatiu pe dispozitivul dvs. norul, nu credem cu adevarat ca exista o mare nevoie de stocare atat de mare pe dispozitivul insusi.

Ca un parinte tipic, am 33.903 de fotografii stocate in prezent in iCloud si totusi fotografiile ocupa doar 6.44 GB de spatiu pe iPhone gratie librariei iCloud Photo Library. Daca credeti ca aveti nevoie de 512GB, probabil ca nu va fi asa. Mai multe informatii despre stocare pe www.SpinMag.org.

O alta diferenta este memoria RAM, cu iPhone XR avand 3GB la modelele XS de 4 GB. Pentru a fi sincer, este putin probabil sa faceti o schimbare reala in viata reala si va ajuta sa atingeti punctul de pret mai mic. Deoarece Apple face software-ul si hardware-ul, managementul memoriei este mai putin o problema in comparatie cu o parte dintre concurentii care maximizeaza numarul de RAM. Nu credem ca memoria suplimentara este un motiv pentru a alege XS peste XR.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!