Odată cu venirea toamnei, este și vremea curățeniei… din organism

Coral Club detoxifierea organismului

Octombrie, bine ai venit! Deja suntem în cea de-a doua lună de toamnă și cu pași rapizi și siguri ne-am apropiat de sezonul în care, vrem nu vrem, virozele ne dau târcoale. Fie că suntem maturi, adolescenți sau copii mici la grădiniță, cu toții avem nevoie de câteva trucuri pentru a ocoli virozele. Toamna este anotimpul când facem curățenie generală prin case, ne aprovizionăm cu alimente pentru iarnă și avem grijă să nu lipsească nimic. Cu toate acestea, avem tendința să cam uităm de noi și de aceea ne i-au prin suprindere virozele când ne bat la ușă.

Ar fi bine să ne amintim și de faptul că organismul nostru are nevoie și el de o curățenie generală.. o detofixiere. Organismul resimte puternic schimbările de temperatură bruscă și odată cu încheierea verii, aerul devine mai rece și mai aspru care acționează și ne dă bătăi de cap ulterior, dacă nu suntem ‘’înarmați’’ corespunzător.

Toamna este sezonul potrivit pentru a mânca câte mai multe legume și fructe pentru întărirea sistemului imunitar. Acum este momentul să ajutăm organismul cu alimente naturale și proaspete, bogate în vitamine, minerale, antioxidanți și alți nutrienți. Ne pregătim de pe acum pentru sezonul și mai rece care va veni și-l ajutăm să lupte eficient împotriva frigului, umidității și alimentelor sărace în nutrienți, pe care suntem nevoiți să le consumăm toamna târziu și iarna.

Coral Club vă recomandă produse precum First Food, Ulei din ficat de rechin, Pau D ’Arco, Coral Cat`s Claw pentru fortifierea sănătăţii.

Sunt produse bogate în vitaminele А, С, Е, В2, В6, В12 şi minerale (fier, calciu, fosfor, potasiu, zinc). Ele contribuie, totodată, și la susținerea funcțiilor sistemului digestiv și alte acțiuni benefice organismului.

Un alt pas pentru a ne pregăti organismul de sezonul rece este detoxifierea.

Corpul are nevoie să fie curățat de toxine și astfel, sistemul imunitar este revitalizat și face față schimbărilor de temperatură. Pentru a face o cură de detoxifiere poți alege creșterea aportului de fibre din dieta ta sau integrarea în dieta a plantelor cu efect laxativ și depurativ. Este indicat și să punem accentul pe legume și fructe proaspate sau sub formă de sucuri.

Pentru ca deja ai făcut cunoștință cu primele produse Coral Club, poți trece la Coral Detox. Noi, la Coral Club folosim programul Coral Detox și ți-l recomandăm.

Coral Detox reprezină un complex esențial pentru o detoxifiere eficientă a organismului. Complexul conține 4 produse: “Assimilator” (90 capsule), “Н-500” (60 capsule), “Coral-Mine” (30 pliculețe), “Coral Lecithin” (120 capsule).

Coral Detox reprezintă o abordare complexă care asigură eliminarea naturală a toxinelor din organism, sănătatea celulelor și activitatea şi longevitatea acestora pentru o perioadă îndelungată de timp!

Coral Club detoxifierea organismului

Aveți grijă de sănătate, este mai scumpă decât toate. 
Invitat
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: