Acasa » Evenimente » Eveniment Social Moms – Gradinița, școala și problemele lor

Eveniment Social Moms – Gradinița, școala și problemele lor

Joi, 11 octombrie, de la ora 18.00, la Crown Cismigiu se va organiza o noua editie Social Moms pe tema “Gradinita, scoala si problemele lor. De la bullying la teme, responsabilitati si libertati”. Invitatii care ne vor ajuta sa intelegem si sa gestionam mai bine situatiile cu copiii nostri sunt:

      Claudia Chiru, profesor pentru Invatamantul Primar, fondatoare SAGA Kid si vlogger educational Youtube – FEDEx

      Gabriela Maalouf, NLP Trainer pentru copii si adulti

      Marius Rusu, psiholog clinician la Salvati Copiii

Gradinita si scoala apar in viata parintilor si a copiilor cu un bagaj de probleme emotionale pe care trebuie sa stim cum sa le gestionam pentru a reusi sa ajungem sa facem ce e mai bine pentru copiii nostri.

Replicile “nu vreau la gradinita/scoala”, “nu imi place la gradinita/scoala” ori „nu vreau sa imi fac temele” nu sunt necunoscute parintilor. Despre cum sa gestionezi aceste situatii, despre cum sa pui limite sanatoase acasa si cum ii responsabilizezi pe cei mici incat sa aiba o relatie buna cu gradinita/scoala vei afla de la Gabriela Maalouf, NLP Trainer pentru copii si adulti.

Eveniment Social MomsOrice parinte se intreaba macar o data care este secretul prin care poate sa isi convinga copilul sa isi faca temele din placere. Claudia Chiru, profesor pentru Invatamantul Primar si fondatoare SAGA Kid te va ajuta sa gestionezi si sa intelegi situatiile in care copilul sustine ca nu intelege si ca nu il intereseaza materiile de la scoala. Vei afla cat de importanta e relatia parinte – invatator pentru sentimentele copilului fata de scoala.

Fenomenul de bullying ia amploare si apare de la varste timpurii, de aceea este un subiect dezbatut in cadrul evenimentului de catre Marius Rusu, psiholog clinician la Salvati Copiii. Te va ajuta sa afli cum sa iti dai seama cand un copil se confrunta cu asa ceva. Foarte important este cum ne educam copilul incat sa nu intimideaze, terorizeaze, brutalizeaze ori hartuiasca alt copil, dar si cum il invatam sa reactioneze la copiii care fac asta pentru a nu deveni o victima a bullyingului.

Asadar, te asteptam si pe tine, joi 11 octombrie, la Crown Cismigiu, de la 18.00, impreuna cu speakerii nostri pentru a gasi raspuns la intrebarile tale.

Participarea este GRATUITA si va puteti inscrie aici: 

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!