Acasa » Evenimente » Trecute » Corpul îți vorbește – Vindecă-ți rănile trecutului – Workshop

Corpul îți vorbește – Vindecă-ți rănile trecutului – Workshop

Workshop-ul Corpul îți vorbește – Vindecă-ți rănile trecutului ținut de Cristina Manole pe data de 27 Februarie s-a bucurat de un succes enorm. Feeback-ul a fost extraordinar și foarte multe dintre participante și-au exprimat dorința de a continua acest workshop pentru a pătrunde mai în profunzime în anumite detalii.

Așa că pe data de 25 Martie vă așteptăm la workshop-ul Vindecă-ți rănile trecutului 2 în care participantele care au luat parte la prima ediție vor intra în profunzime, iar doamnele ce vor participa pentru prima data vor intra în subiect mult mai direct.

Dacă participi poți afla care este relația dintre fricile tale, durerile, rănirile, accidentele, bolile corpului tău – pe de o parte, și predispozițiile tale către suferința pe care le-ai „moștenit” de la părinți, bunici, chiar de la câteva generații de strămoși.

Dacă uneori ai dureri fizice sau mentale, afecțiuni sau stari pe care le-ai identificat și la un părinte ori o altă rudă apropiată sau constați că anumite scenarii neplacute se tot repetă în viața ta, în acest workshop vei putea afla cum să le descifrezi, cum să le conștientizezi și cum să te eliberezi de ele.

Se va lucra în special pe acele aspecte transmise pe linie maternă, de la mamă la fiică și de la bunică la mamă. Vei conștientiza și vei învăța cum să lași în urmă sau cum să te raportezi la o serie de moșteniri cu care nu ai nici o legătură în afară de faptul că le-ai moștenit (preluat).

O parte dintre beneficiile acestui workshop:

– Afli cum fricile, durerile, bolile, accidentele, ori alte semnale sunt transmise din generație în generație

– Afli cum să îți dezvolți intuiția și să decodifici mesajele subtile ale corpului tău care îți transmite semnale importante de fiecare dată

– Înveți să te raportezi la anumite suferițe fizice sau mentale moștenite și cum să le depășești

Workshop-ul va fi ținut de Cristina Manole a cărei experiență se întinde pe mai mult de 15 ani, timp în care a lucrat cu sute de clienți – copii, oameni de afaceri, persoane în poziții de executivi în mari concerne și chiar înalte oficialități de stat.
Din 2011, Cristina susține workshopuri în Indonezia, alături de alți specialiști din “Internațional Souldrama Institute” și traininguri soft skills cu clienți corporate și Marina Indoneziana. De peste 6 ani, Cristina Manole realizează o rubrică permanentă în revista Psychologies, după ce timp de 7 ani a susținut rubrica de psihologie din revista Cosmopolitan.

Dacă dorești să participi la acest workshop, pentru ca ești în comunitatea Motivonti, ai un preț cu totul special – 79 lei în loc de 99 lei

Pentru a beneficia de acest preț trebuie să adaugi în formular, în momentul înscrierii codul promoțional MOTIVONTI20FM79

Detalii eveniment

Înscriere: http://femeilemerita.com/inscriere/

Data: 25 Martie între orele 18:30 și 21:00

Cost: 99 Lei

Informații: [email protected] / 0723210076

*** Workshop dedicat exclusiv femeilor.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!